2
Evroliga

JOVIĆ SVESTAN PADA FORME: Teodosić Zvezdaš? Pa šta!

Objavljeno: 10.04.16 u 22:17

Plejmejker Crvene zvezde Stefan Jović veruje da postoji recept da se zaustavi ‘prva violina’ CSKA iz Moskve, Miloš Teodosić.

Crvena zvezda poražena je od Cedevite u poslednjem kolu TOP 16 faze Evrolige, ali je to ne obeshrabruje pred završnicu sezone i četvrtfinale Evroliga protiv CSKA iz Moskve.

– Posle pobeda nad Cedevitom u ABA ligi i Unikahom došlo je do malog opuštanja, pražnjenja. Videćemo u mečevima sa CSKA da li se radi o padu forme ili o nečem drugom – izjavio je Stefan Jović u izjavi za ‘Novosti’.

IZ MOSKVE POTCENJIVAČKI TON: Zvezda ima motivaciju, ali to je sve

O CSKA ima samo reči hvale.

– U poslednjih nekoliko godina su među glavnim kandidatima za titulu, ali im nije polazilo za rukom da je osvoje. I ove sezone su napravili tim za najviše domete. I ja sam želeo da ih izbegnemo, priželjkivali smo Laboral, iako i španski tim ima sjajnu sezonu u Evroligi. Šta da se radi, idemo na megdan pa šta ko ponese, što bi rekao trener Radonjić.

Ima li recepta za okršaj sa ‘gigantom’ iz Moskve? Jović smatra da ima.

– Probaćemo da popravimo utisak iz prethodne tri utakmice i napravimo „brejk“ u Moskvi. Nismo u situaciji bilo kome da pretimo, zna se koje su ekipe u top 8 i sa kakvim budžetima, ali padali su i takvi protivnici u Beogradu. To je ono što je pratilo Zvezdu u ABA ligi. U skoro svakoj utakmici smo bili favoriti, pa se dese porazi kod kuće od Igokee i Olimpije. Moguće je da ekipa ima loš dan. Naravno, ne bi trebalo da se oslanjamo na to da će CSKA imati loš dan, moramo da odigramo tako da možemo da se pogledamo u oči i kažemo da smo dali sve od sebe. Ako su bolji, pružićemo ruku i idemo dalje – objasnio je plejmejker crveno-belih.

KINSI PRE ODJAVE: Cela Srbija bi trebalo da navija za Zvezdu

Jović je imao zanimljiv odgovor na pitanje da li bi Miloš Teodosić mogao da igra nešto lošije jer je poznat kao navijač Zvezde.

– I Nedović je zvezdaš, pa nam je ubacio 22 poena u Malagi. Sve to pada u vodu kada se izađe na teren.

0
0

2 Komentara

  1. ..I Adzic, Lukic, Piksi, Cvele, Dzaja, Zika Pauk, Vesic, Terza…su „zvezdasi“ , PA STA ..otkinuli su istu TU zvezdu od „zivota“, PA STA !!!?? I coki je pionir KKP i latentni Grobar, pa se kunete u njega, PA STA !!!???

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter