0
Evrokupovi

ZIDAN VERUJE U SPAS SEZONE: Prođemo Nemce i sve je ok…

Objavljeno: 08.04.16 u 21:41

Trener fudbalera Real Madrida Zinedin Zidan izjavio je danas da njegova ekipa može da spasi sezonu ako nadoknadi zaostatak od dva gola u revanšu četvrtfinala Lige šampiona protiv Volfsburga.

Real je u sredu u Nemačkoj izgubio od Volfsburga sa 0:2 u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona. Revanš utakmica biće odigrana u utorak na Santjago Bernabeu u Madridu.

Kraljevski klub zauzima treće mesto na tabeli španskog prvenstva sa sedam bodova zaostatka za Barselonom, sedam kola pre kraja, a izbačen je iz Kupa pošto je u tim uvrstio igrača koji nije imao pravo nastupa, pa mu je jedina šansa za trofej da osvoji Ligu šampiona.

BAVARCI OSLABLJENI: Gvardiola bez Robena na noge Benfiki

Real će u subotu igrati protiv Eibara u prvenstvu, a Zidan je rekao da ne očekuje kritike navijača.

– Ne mislim da će nas navijači loše dočekati. Znamo da ćemo u utorak igrati za sezonu i za naše navijače. Volim izazove, a vole i naši navijači, rekao je Zidan, a preneo AS.

Zidan je u januaru na klupi Reala zamenio Rafaela Benitesa.

-Trener u svakoj utakmici ‘igra’ za svoju budućnost, znam koliki je pritisak u ovom klubu. Ali, ne razmišljam o tome, ohrabren sam svakodnevnim poslom koji obavljam. Uvek sam pozitivan. Ako izgubimo u utorak, to je deo fudbala. Ja sam odgovoran za ovaj projekat i videćemo kako će biti na kraju sezone, rekao je bivši francuski reprezentativac.

ŠTA MUČI LJUBIMCA PARTIZANOVACA? Frustrira me ovo…

Za utakmicu protiv Eibara Zidan neće moći da računa na povredjene Rafaela Varana i Karima Benzeme, a odlučio je da odmori golmana Kejlora Navasa i veznog igrača Luku Modrića, kako bi spremniji dočekali revanš sa Volfsburgom.

Real je u prošlom kolu pobedio Barselonu sa 2:1 u „El klasiku“.

– Moramo da pazimo da ne gubimo bodove. Ne mogu da kažem da li ćemo osvojiti titulu. Najbolji način je da verujemo u pobedu, naveo je Zidan.

SINIŠA MIHAJLOVIĆ: Logično je da me smene

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter