0
Košarka

FOTO: NBA.COM

NBA: ‘Profesor’ se razgoropadio – Veče karijere za Nemanju Bjelicu! (VIDEO)

Objavljeno: 08.04.16 u 09:11

Srpski reprezentativac u redovima Minesota Timbervulfsa iza sebe ima najbolje veče od kako je prošle godine stigao u NBA ligu.

Srbin se dugo mučio u najjačoj ligi na svetu, ali je u poslednje vreme počeo da se ‘popravlja’, a noćas je njegov napredak dostigao vrhunac. Sada, kada se budimo zbog njega, Nemanja Bjelica pokazao je gotovo sve što ume protiv tima zbog kog smo se nekada budili, Sakramento Kingsa.

‘Profesor’ je protiv ‘kraljeva’ ubacio 18 poena i ostvario četiri skoka, dve asistencije i jednu blokadu. Na parketu je proveo preko 25 minuta i to baš kada se rezultat lomio.

– Ključ je bio taj što smo respektovali Sakramento, iako nisu bili prisutni najbolji igrači. Želimo da pobedimo u svakoj utakmici i završimo sezonu na pravi način – rekao je Bjelica. 

On je bio najefikasniji u pobedi protiv Sakramenta, a isto koliko i on postigli su Dieng i Vigins. Na drugoj strani, Kolison je bio najbolji sa 19 poena.

(Izvor: youtube / NBA Players)

U derbiju večeri sastala su se dva najbolja tima u ligi, a pobedu je ovog puta odneo Golden Stejt. Za San Antonio nije igrao Boban Marjanović, ali verovatno da ni on ne bi puno pomogao kada se na onakav način razigra Stef Kari.

Najbolji strelac lige ubacio je 27 poena i odveo Voriorse do 70 pobede rezultatom 112:101, sačuvavši nadu da se može do rekorda sa manje od 10 poraza u sezoni.

Imao je odličnu pratjnju u vidu Harisona Barnsa koji je ubacio 21, dok je Drejmond Grin dodao 18. Na drugoj strani, tim Grega Popoviča ponovo je predvodio Kavaj Lenard, strelac 23 poena, dok su prvi sledeći igrači na listi strelaca imali svega 11 poena – Oldridž i Anderson.

(Izvor: youtube / Ximo Pierto Final)

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

NBA, rezultati:

Atalanta – Toronto 95:87
Hjuston – Feniks 115:124
Majami – Čikago 106:98
Sakramento – Minesota 97:105
Golden Stajt – San Antonio 112:101

[/stextbox]

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter