3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KAPITENU ‘PREKIPELO’: Luković oštro odgovorio na kritike!

Objavljeno: 08.04.16 u 12:10

Kapiten Crvene zvezde Aleksandar Luković nije mogao da ne odgovori na kritike izrečene posle utakmice sa Radom.

Crvena zvezda u sredu je minimalnim rezultatom savladala Rad na stadionu ‘Rajko Mitić’, ali je na tom meču pokazala dosta slabosti na koje navijači ove sezone nisu navikli.

Jedan od najkritikovanijih igrača je i kapiten Aleksandar Luković, koji je delovao dosta nesigurno u tandemu sa Brazilcem Edsonom.

– Krivo mi je što se sumnja u kvalitet, što kruže priče ‘da li može ovaj, onaj’. Svi mi, pravi zvezdaši, želimo da Zvezda bude prava. Ima mnogo ljudi koji se predstavljaju kao zvezdaši a to nisu – oštro je odgovorio Luković.

– Znam da smo sami podigli lestvicu očekivanja, samo što smo zaslužili malo više poštovanja zbog onoga što smo napravili do sada. Ne želim da nas blate na osnovu jedne-dve utakmice”, rekao je Luković za ‘Novosti’.

SLS: Rad namučio Zvezdu, ali ipak izgubio na Marakani (VIDEO)

Luković je objasnio da je vrlo teško zadržati koncentraciju posle 29 utakmica bez poraza i sa tolikom razlikom na prvom mestu na tabeli.

– Mene nervira što se posle jedne slabije utakmice dovodi u sumnju sve ono što smo uradili tokom sezone. Ne tražim alibi. Prirodno je posle 29 utakmica da se dogodi neki pad. Možda smo se malo uspavali, olako ušli u neke mečeve, ali niko neće doći na Marakanu da te pusti da pobediš. Ja sam prvi samokritičan, ali činjenice su da je ekipa prva, bez poraza, sa 30 bodova viška – istakao je kapiten crveno-belih.

ZVEZDA PRONAŠLA POJAČANJE: Legenda kluba kaže NE i predlaže igrača koji je bio na meti Partizana

Najviše kritika na njegov račun bilo je upućeno zbog driblanja u petercu golmana Kahrimana.

– Nisam smeo da driblam u svom petercu. To je bio trenutak nonšalantnosti koji sebi ne smem više nikad da dozvolim. Prošli su mi takvi driblinzi 100 puta, ali jedan nije. Ne opravdavam sebe, pogotovo je ovo isključeno u nekim utakmicama u Evropi koje nam predstoje. Nemam problem s kritikom, ako si pametan, shvatićeš je i nećeš to ponoviti. Grešaka ima, ali postoji prostor da se napreduje i nije to ništa nerešivo. Bilo bi loše da je drugačije. A raduje me što četvrti meč zaredom nismo primili gol – zaključio je pozitivno Aleksandar Luković.

0
0

3 Komentara

  1. ti si fudbaler lukovicu!!!!!primaš platu da igras dobro!!!snosi kritiku kada pravis onakve greske!!!!!nauči nesto!!!!ne pametuj da sve znas!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter