7
Košarka

FOTO: STARSPORT

VUJOŠEVIĆ U PROBLEMU: Dobio hitan poziv iz Srbije koji se ne odbija

Objavljeno: 07.04.16 u 10:55

Odlaskom Duška Vujoševića u Limož pažnja ovdašnje sportske javnosti dodatno je okrenuta ka ligi Francuske u kojoj tim bivšeg trenera Partizana bori za plej-of.

Međutim, iskusni stručnjak ima određene probleme sa pravosudnim organima Republike Srbije odnosno za petak je zakazano ročište po tužbama Crvene zvezde. S obzirom da je trenutno u velikom poslu u Francuskoj Vujošević je probao da izdejstvuje odlaganje suđenja što je ipak odbijeno.

NOVICA VELIČKOVIĆ: Ko sme da obeća titulu, bravo Zvezdo!

– Tražili smo odlaganje rocišta za jun, kada će se Vujošević vratiti iz Francuske u Srbiju, ali sudija to nije prihvatio insistirajući da se privede 8. aprila. Vujošević je usred posla u Francuskoj i ni teorijski ne može da se pojavi na sudu. Sve je pomalo čudno, a zahtev za privođenje nije povučen. Ostaje da sačekamo da vidimo da li će se odluka, ipak, sprovesti, rekao je za Sport Vujoševićev advokat Ilija Dražić.

U STILU TALIČNOG TOMA: Bogdanović specijalizirao trojke za pobedu(VIDEO)

Kada je u pitanju samo privođenje Dražić kaže da to nije po zakonu.

– To je suprotno propisima. Ukoliko se osumnjičeni ne pojavi na ročištu za pomirenje jedina posledica može biti zakazivanje glavnog pretresa, a nikako privođenje. Tako je u skladu sa Zakonom o krivičnom postupku.

0
0

7 Komentara

  1. Aleksa Ruska firma je neovisna od Srpskog predsednika ili premijera,i oni nemogu odredjivati koga ce Gazprom da finansira to je njihovo pravo.Posto Gazprom posluje u Srbiji on je izabrao jedan Srpski Klub da sponzorise, a ne tamo neki Jugoslavenski Partizan.Vi partizanovci mozete samo da zavidite Zvezdi jer Zvezdu je posetio i Predsednik Putin

    0
    0
    Odgovori
  2. A moj momak Legija, braća Simović ,roto-koš, Đinđa i ono OJ KOSOVO KOSOVO , šta uradi kordinator eeeee psssss !?

    0
    0
    Odgovori
  3. Nije Tadic doveo Gasprom, nego Petar Skundric SPS, da bi klubovi bili ravnopravni trebalo bi drzava da nadje Partizanu generalnog sponzora, a ovi koji su napravili ovolike dugove treba da odgovaraju, a ti kmeci tati…

    0
    0
    Odgovori
      • Zakon Somajlo, zakon… ne Tadićev ni Vučićev nego zakon. Pred njim su svi jednaki, samo su vučićevci malo jednakiji. A taj Tadić koga toliko prozivaš vam je spasao klub, poslao Gazprom u vreme kada vas je trebalo zakatančiti. Danas se sigurno kaje, a cela Srbija ga psuje zbog toga! Pijavice jedne parazitske!

        0
        0
        Odgovori
        • Ahahahahahaha!!!Covek je prvo demolirao klub,preko noci se pojavili silni dugovi a onda kao on poslao Gasprom da pomogne Zvezdi i dobije koji politicki poen i jos koji glas ali dzaba,svima je bilo jasno sta su uradili sa klubom!!!

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter