6
Evroliga

FOTO: STARSPORT

UDARAC ZA ZVEZDU: Evroliga ništa ne prašta crveno-belima

Objavljeno: 07.04.16 u 20:33

Još jedna kazna za klub sa Malog Kalemegdana…

Ovog puta, reklo bi se, Crvena zvezda je kažnjena ni kriva ni dužna. Naime, Evroliga je crveno-belima poslala kaznu zbog kvara sa semaforom tokom utakmice sa Darušafakom u prošlom kolu TOP 16 faze.

‘ZVEZDOMANIJA’: Ne idu samo stranci, idu i Srbi?

Jednom prilikom Maik Cirbes je silovito zakucao usled čega je semafor na jednoj od konstrukcija prestao da radi, pa je utakmica bila prekinuta oko 15 minuta dok se kvar nije otklonio.

Zbog svega toga Evroliga je Zvezdi isporučila kaznu u visini od osam hiljada evra.

CRVENA ZVEZDA OSLABLJENA: Crveno-beli bez ključnog igrača krenuli za Zagreb

Čak ni posle prvobitno otklonjenog kvara semafor nije u potpunosti radio, već se samo moglo videti vreme za napad, ne i koliko je ostalo do kraja četvrtine.

ZANIMLJIVA PREPISKA ZVEZDAŠA I PARTIZANOVCA: Ko žali za Beogradom i pati od sunčanice? (FOTO)

0
0

6 Komentara

  1. EL ne prasta poreskim obveznicima Srbije, posto mutant klubic i nema budzet, ON je na drzavnim jaslama tj. finansiran privatan klub gazde koji je optuzen za veliku proneveru novca od te iste drzave…pa gde to jos ima .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa u rusiji se stalno kvare semafori nisam nesto čuo da su kažnjeni njihovi klubovi zbog toga ovi djordijevci samo gledaju da uzmi pare sad smo sigurno pod uslovnom ukoliko nam se desi da se pokvari sijalica na plafonu preti nam dvogodišnja suspenzija

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter