1
Ostali sportovi

STARA PAZOVA: Udovičić otvorio sportsku halu (FOTO)

Objavljeno: 07.04.16 u 20:07

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić otvorio je u četvrtak sportsku halu u Staroj Pazovi.

– Na današnji dan, Dan zdravlja, imajući u vidu da je svaki dinar uložen u sport kasnije tri dinara manje u zdravstvo, razvoj sportske infrastrukture i otvaranje ovakvih hala nam je jako važno – rekao je Udovičić.

Ministar omladine i sporta je istakao da je važno da se proširi baza i da se deca motivišu da se bave sportom, a da izgradnja ove hale itekako jeste podstrek za mlade.

index 2

Udovičić je obišao i radove na izgradnji prvog bazena u Sremskoj Mitrovici, čiji je završetak planiran za kraj godine.

– Čestitam gradonačelniku na istrajnosti da realizuje jedan od najvažnijih infrastrukturnih projekata za Sremsku Mitrovicu, a to je ovaj bazen. Izgradnja bazena doprineće tome da deca neće morati da putuju u okolne gradove, na treninge kao što je to bio slučaj u prethodnih 20 godina – naveo je Udovičić.

Mitrovačka hala „Pinki“ je skoro tri decenije centar kako sportskih tako i kulturnih dešavanja u Sremu, a ovaj bazen nalaziće se u sklopu tog sportskog centra.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter