0
Evropske lige

ROMA SE POJAČAVA: Vitsel na meti ‘vučice’

Objavljeno: 07.04.16 u 14:44

Sportski direktor Rome Valter Sabatini, sastao se sa predstavnicima fudbalera ruskog Zenita Aksela Vitsela, javljaju mediji u Italiji.

Belgijski internacionalac je u poslednje vreme često povezivan sa prelaskom u „Večni grad“ gde bi se ponovo sreo sa svojim nekadašnjim trenerom Lučijanom Spaletijem, sa kojim je sarađivao upravo u klubu iz Sankt Petersburga.

Defanzivac ovog ruskog kluba Domeniko Krišito je jutros izjavio kako „ništa nije odbačeno“ kada je upitan o interesovanju Italijanskog tima za njegovog saigrača.

„Kalčomerkato“ javlja da se Sabatini, danas u jutarnjim časovima, sastao sa Rikardom Napolitanom i Frančeskom Marseljijem, agentima „Universal Grupe“ koja zastupa Vitsela.

Ovaj ugledni italijanski list takođe navodi da je ovo njihov prvi sastanak kada je u pitanju prelazak veznog fudbalera belgijske reprezentacije u redove „vučice“.

Vitsel ima važeći ugovor sa Zenitom do 2017. godine, a veruje se da su za njega ponudu spremila još dva italijanska kluba, aktuelni šampion Juventus i Milan.

Pripremio: Nikola Miloradović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter