0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

PROVERA USPELA: Fudbalerke Srbije zadovoljile selektora uprkos porazu (FOTO)

Objavljeno: 07.04.16 u 21:55

Reprezentacija Srbije poražena je u proveri protiv Francuske, a selektor Boris Arsić može da bude zadovoljan prikazanom igrom i pored poraza.

U prvom delu susreta, po veoma toplom vremenu, obe selekcije imale su nekoliko izglednih prilika. U nastavku gošće su iskoristile veće iskustvo i stigle do rezultata koji je možda i ubedljiviji od onoga što se dešavalo na terenu. Ostaje žal što Srbija nije postigla utešni gol, jer bilo je nekoliko dobrih prilika koje su mogle da se pretvore u gol.

Uglavnom, provera protiv Francuske koristiće selektoru Arsiću da u nastavku kvalifikacija nastavimo sa partijama koje ženski srpski fudbal polako diže na lestvici evropskih reprezentacija.

Utakmica sa Francuskom bila je poslednja provera pred nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u grupi gde su nam rivali selekcije Engleske, Belgije, Bosne i Hercegovine i Estonije. Naše dame ostvarile su dve pobede u susretima sa Estonijom (1:0,3;0), igrale nerešeno sa Belgijom (1:1), a pretrpele samo jedan poraz od Bosne i Hercegovine (0:1).

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Strelci: 0:1 Borinjon 66, 0:2 Govin 72.
Stadion: SC FSS u Staroj Pazovi.
Gledalaca:100. Sudija: Gordana Kuzmanović (Srbija).
Pomoćnice: S.Bilić, D.Veljković (Srbija).

SRBIJA: Nilson, Kožović, Krstić, Savanović, Damjanović, Ilić, Radojičić, Čanković, Smiljković (Damnjanović, Nikolić), Blagojević (Čubrilo).

FRANCUSKA: Muniši, Horaju (Feriset), Tunkara, Butel, Žofren, Aseji, Bilbult, Govin, Rubio (Borinjon), Lemon, Sar (Dijamantina).

[/stextbox]

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter