0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

NE MOŽE IZ SUPERLIGE U EVROPU: Bivši engleski sudija žestoko kritikovao Mažića

Objavljeno: 07.04.16 u 21:20

Svetski poznati arbitar Grejem Pol kritikovao je Milorada Mažića, ali i ligu iz koje dolazi.

Milorad Mažić sinoć je delio pravdu u ‘milionerskom’ derbiju između PSŽ-a i Mančester sitija u Parizu, a u dosta burnom meču Srbin je svirao jedanaesterac za domaćina koji je izazvao dosta kontroverzi.

MAŽIĆ U CENTRU PAŽNJE: Di Marija poludeo na Srbina, Ibra promašio penal (VIDEO)

Oglasio se i bivši arbitar i to baš iz Engleske, Grejem Pol, koji je dobrano ‘opleo’ po Mažiću i Superligi Srbije.

– Sudija Mažić deli pravdu u Superligi Srbije, i to verovatno ne može da ga učini dovoljno spremnim za Ligu šampiona, što je i dokazao sa nekoliko pogrešnih odluka u prvom poluvremenu meča u Parizu. Potpuno je ispravno postupio kada je u Davidu Luizu dao žuti karton u 12. sekundi, ali je kasnije propustio da svira penal za domaćina kada je Mangala gurnuo Matuidija – prokomentarisao je Pol, a zatim nastavio:

– Ubrzo posle toga Mažić je prestrogo dosudio jedanaesterac za domaći tim kada je Luiz vešto pao posle duela sa Sanjom. Inače, David Luiz sa svojom „glumom“ često pravi ogromne probleme neiskusnim sudijama – istakao je Grejem Pol.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter