0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

TEŠKO U TRI UTAKMICE: Od koga iz Mege najviše strahuje Marko Gudurić? (VIDEO)

Objavljeno: 06.04.16 u 14:49

Pred finiš sezone navijači Crvene zvezde, pored dominantnih stranaca u ekipi, najviše nade polažu u mladog Marka Gudurića.

Uoči finalne serije ABA j.t.d. lige Crvena zvezda je favorit protiv Mega Leksa, ali sa ekipom iz Sremske Mitrovice se nikad ne zna, što su već na svojoj koži osetili Partizan u finalu Kupa Radivoja Koraća i Budućnost u polufinalu plej-ofa.

Zato košarkaš Crvene zvezde Marko Gudurić poziva na oprez i upozorava na glavnu snagu tima Dejana Milojevića.

– Od koga nam preti najveća opasnost kod Mege? Od čitave ekipe, od njihove mladosti i agresivne igre. Svaka utakmica sa Mega Leksom je bila na jednu loptu. Očekuje nas veoma teška finalna serija. Verovatno i više od tri utakmice – rekao je Gudurić.

U finalu nije očekivao Megu, već Budućnost.

– Iskren da budem nisam očekivao, s obzirom na to da je Mega imala puno problema sa povredama i da su neki bitni igrači ispali iz rotacije. Mislim da će biti podjednako teško i sa njima, isto kao što bi bilo teško da je Budućnost u finalu – rekao je mladi košarkaš.

On je istakao i da je Zvezda slavila protiv Cedevite u Zagrebu u polufinalu ABA lige zbog samopouzdanja koje su ekipi donele pobede.

– U Zagreb smo otišli sa velikim samopouzdanjem jer smo između dve utakmice sa njima pobedili i Unikahu u Španiji. Znali smo koliko nam ta utakmica znači, da verovatno u tom trenutku donosi Evroligu i uspeli smo da dođemo do naše igre. Pogotovo smo u drugom poluvremenu „stegnuli“ odbranu i uspeli da na kraju zasluženo i lagano privedemo utakmicu kraju – zaključio je Gudurić.

(Izvor: youtube / ABA liga j.t.d.)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter