0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRVI KORAK NAPRAVLJEN: Pokretač Zvezdine neverovatne sezone najavio ostanak

Objavljeno: 06.04.16 u 23:20

Sudeći po izjavi, Miodrag Božović imaće jednu brigu manje u evropskim izazovima.

Crvena zvezda danas je napravila još jedan korak ka šampionskoj tituli, i nedostaju joj samo dva trijumfa kako bi zvanično postala šampion države.

Nakon toga, pred crveno-belima je formiranje tima koji će biti kadar da se nosi sa evropskim izazovima.

ČOVIĆ NAPADA EVROPU: Alijanc grupa, IBAM…

Jedan od igrača za koje ne bi trebalo postavljati pitanje da li će u njima i učestvovati jeste Mičel Donald, momak koji je povezao redove Crvene zvezde, dopustio Marku Grujiću slobodu koja ga je i lansirala u Liverpul, te bio verovatno i ključni igrač za neverovatnu seriju od 24 pobede:

PET ZA DVA: Čović uzvraća udarac, najavljuje brojna pojačanja za Zvezdu

– Istina je da uglavnom u drugom poluvremenu postižemo više golova, ali jednostavno ne smemo ovako da igramo. Jednim okom osmatramo i Evropu, ako želimo da igramo ili Ligu šampiona, ili Ligu Evrope, ne smemo da igramo na ovaj način. Previše smo kvalitetan tim da bismo sebi dozvolili ovoliko grešaka. U redu, sve je to fudbal, i moramo iz ovoga izvući pouke, rekao je Donald, i između redova poručio navijačima da će i naredne sezone predstavljati kamen temeljac Zvezdinog veznog reda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter