8
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

DA LI STE ZNALI: Da je Crvena zvezda od 215 hiljada klubova u Evropi među 11 odabranih?

Objavljeno: 06.04.16 u 12:03

Predsednik Crvene zvezde, Svetozar Mijailović izneo je podatak koji je malo ko od ljubitelja fudbala znao, a Delije će njime biti ponosne.

Naime, od 215 hiljada registrovanih klubova na Starom kontinentu, Zvezda je po jednoj kategoriji među 11 najuspešnijih. Evo o čemu se radi.

– Od 215.000 klubova u Evropi, Crvena zvezda se ubraja među 11 ekipa koje su osvojile evropski i svetski trofej. Iz ovakve istorije današnja generacija igrača treba da crpi inspiraciju. Želeo bih da Grofov tim vrati te slavne dane, a igra u prvenstvu pokazuje da oni to mogu – rekao je Mijailović gostujući na Mašinskom fakultetu.

LUIS IBANJEZ OTKRIO: Evo o čemu je Argentinac sanjao pet godina dok je igrao u Dinamu

Studente je posle zanimalo da li je Miodrag Božović već skautirao pojačanja za letnji prelazni rok, odgovor su i dobili:

– Naravno da razmišljamo o pojačanjima, ali danas sve funkcioniše po principu koliko para, toliko muzike. Ima mnogo klubova koji ulažu ogroman novac, čiji su budžeti po 150 miliona evra, ali ne mogu ni da se približe Ligi šampiona. Euforija koja je kod nas već krenula oko Lige šampiona nikako nije dobra. Čini mi se kao da je jedino pitanje sa kim ćemo biti u grupi – istakao je Miodrag Grof Božović.

DOBAR POSAO ZVEZDINE ŠKOLE: Poslednji ‘Mohikanac’ na meti Francuza?

0
0

8 Komentara

  1. mi barem nismo paćenici ko vi mi barem nismo prodali grb ko vi.zato daleko se od slave nebi ni onda da niste krali ko sto i sad kradete.

    0
    0
    Odgovori
    • Glodarcino do koske, vratio si se iz mrtvih? XXAAXXAA.!. Idi ispred televizora i gledaj veciti derbi Javor – placizan u 16, moli Boga da vas ne odvale…I jos jednom XXAAXXAA.!.

      0
      0
      Odgovori
  2. A ja mislio jedina koja duguje 50 miliona i troši kao da da je u plusu 60, a da pri tome funkcioniše bez ikakvih trzavica…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter