2
AdmiralBet ABA Liga

ČOVIĆ NAPADA EVROPU: Alijanc grupa, IBAM…

Objavljeno: 06.04.16 u 22:22

Delegacija košarkaškog kluba Crvena zvezda koju je predvodio predsednik kluba Nebojša Čović, boravila je u utorak i sredu u Minhenu, gde je održala brojne sastanke sa predstavnicima „Alijanc grupe“, „IBAM“ međunarodne košarkaške akademije iz Minhena, i još nekoliko kompanija zainteresovanih za saradnju sa Crvenom zvezdom.

Predstavnici košarkaše akademije „IBAM” (Internacionalna košarkaška akademija Minhen) koja već godinama radi sa najtalentovanijim dečacima do 18 godina iz Nemačke i celog sveta, ponudila je Zvezdi dugoročnu saradnju u kojoj bi višegodišnje iskustvo rada sa mlađim kategorijama, koje naš sistem ima, bilo od velike pomoći i koristi za obe strane.

Kao prvi korak u toj saradnji, nekoliko vrlo talentovanih igrača koji pohađaju „IBAM” stižu tokom proleća i leta u Beograd. Sa druge strane, predstavnici nemačke akademije zatražili su od crveno-belih i KK FMP pomoć u vidu angažovanja trenera koji bi ovaj vrlo uspešan program u Nemačkoj podigli na još viši nivo.

Tokom boravka u glavnom gradu Bavarske, delegacija crveno-belih bila je gost i dr Manfreda Knofa, prvog čoveka „Alijanc grupe” za Nemačku. Predstavnik kompanije koja je u svetu poznata po velikim ulaganjima u sport, i čije ime nose stadioni u Minhenu, Beču, Nici, Sao Paolu, bio je domaćin delegaciji iz Beograda na utakmici Lige šampiona između minhenskog Bajerna i Benfike.

PET ZA DVA: Čović uzvraća udarac, najavljuje brojna pojačanja za Zvezdu

Takođe, predstavnici kluba su u sredu održali još nekoliko sastanaka sa kompanijama koje su zainteresovane za buduću saradnju sa aktuelnim prvakom Srbije, i o čijm rezultatima će javnost biti blagovremeno obaveštena.

MICIĆ PRIZIVA ŠPANCE: Želimo Kuću…

KK Crvena zvezda Telekom se na kraju zahvalila svojim domaćinima, dr Manfredu Knofu i košarkaškoj akademiji iz Minhena na pozivu, uz nadu da će vrlo uspešni sastanci prerasti u ozbiljnu saradnju.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter