4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BOŽOVIĆ: Izgubili smo sigurnost i ritam

Objavljeno: 06.04.16 u 18:27

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović posle trijumfa njegovog tima protiv Rada u meču 29. kola Superlige Srbije objasnio je razloge nešto slabije partije koju je pružio njegov tim.

– Imali smo na početku dve šanse preko Petkovića i da smo dali gol verovatno bi bilo drugačije. Posle je Rad imao dve šanse, a mi nismo imali sigurnost u pasu, nije bilo ritma, a dosta su uticali i vremenski uslovi, nije igračima bilo lako danas, kazao je popularni Grof.

SLS: Rad namučio Zvezdu, ali ipak izgubio na Marakani (VIDEO)

Pitanje novinara bilo je koliko timu nedostaje Marko Grujić koji ima povredu leđa i pauziraće do sledećeg vikenda.

– Sigurno je da nam Grujić nedostaje, ali mi moramo da nađemo igru koju smo imali ranije. Sada nam to ide teško, ali igramo sa ekipama koje se dobro brane, objasnio je Božović.

SLS: Poznati svi učesnici plej-ofa i plej-auta

Sa druge strane Slađan Nikolić koji je danas vodio ekipu Rada kaže je tim sa Banjice odigrao dosta bolje protiv Zvezde nego u nekoliko utakmica ranije.

– Čestitam Zvezdi na pobedi. Mi smo se digli u odnosu na utakmice ranije, ali kada u prvom poluvremennu protiv takvog rivala propustite tri-četiri šanse kazna obavezno sledi. Primili smo gol posle prekida u segmentu igre u kom smo prilično dobri, a pogledaću snimak jer mislim da je naš golman mogao bolje da reaguje, kratak je bio Nikolić.

0
0

4 Komentara

  1. Izgubili ste volju, svežinu koja vas je krasila u toku jesenjeg dela prvenstva. Umesto da se forma podiže iz utakmice u utkamicu ona splašnjava. I još nešto, šta će nama Crnomarković koji postiže autogol?!

    0
    0
    Odgovori
  2. Citav prolecni deo nista ne igramo.Vreme je da se krene mnogo ozbiljnije i da pojedini igraci osete klupu,zbog neozbiljnosti u igri ili nedostatku kvaliteta.Prvi koji bi trebalo malo da odmori je Katai i prepusti mesto Risticu ili Plavsicu u startnih 11,dok je Edson definitivno promasaj i nema svrhe da se vise stavlja u tim.Bolje mladi Stojanovic da stice iskustvo jer ce mo na njemu zaraditi prilicno,dok Brazilac igra samo u prvoj brzini i jako je nesiguran.Viera je jako sebican postao ali njega treba istrpeti zbog svega pruzenog a realno nema ni alternaciju.Sikimic je cuvaj boze,bolje je i da Orlandic dobije neki minut nego on.Jedini koji trenutno imaju zadovoljavajucu formu su Le Talek,Donald,Ibanjez i golman Kahriman.Ostali znatno ispod svog nivoa i mogucnosti.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter