0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VELIKA POJAČANJA ZA CRNO-BELE: Dva bitna igrača se vraćaju

Objavljeno: 05.04.16 u 12:49

Fudbaleri Partizana u pretposlednjem kolu prvog dela šampionata gostuju u Ivanjici kompletni.

Ivan Tomić, trener Partizana, rekao je da je pred njegovim timom veoma teška utakmica:

– Očekuje nas jedno od najtežih gostovanja u Superligi. Poznato je da je Javor dobar domaćin i da na svom terenu osvaja veliki broj bodova. Imaju veoma dobrog trenera, koji poznaje prilike u ligi, koji je radio i u reprezentaciji. Što se nas tiče vezali smo nekoliko pobeda, uslovi za igru su drugačiji nego na našem stadinu, ali na nama je da se prilagodimo, rekao je trener crno-belih za „Žurnal“.

Tomić je potom dodao i da će tim biti znatno jači zbog pvoratka Gogue i odrađene suspenzije Božinova:

– Kadrovska situacija je svakim danom sve bolja. Gogua je u boljem stanju nego Everton, ali je Brazilac doživeo povredu teže prirode. Današnji treninig otkloniće nam sve nedoumice. Božinov se vraća posle suspenzije. Imamo neke sitne probleme, a posle današnjeg treninga imaću širu sliku.

Tomić je za kraj odbio pomisao da ovaj susret posmatra kao potencijalnu predigru finala kupa:

– Uopšte nisam razmišljao o tome, to mi nije palo ni na pamet. Ovo je utakmica za sebe, koja nosi tri boda. Nosi svoju draž i u njoj treba da pokažemo da smo spremni. Treba da budemo još konkretniji i koristimo šanse, a ne da se dešavaju situacije iz prošle utakmice kada smo golove primali iz kontre.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter