4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRVI ODLAZAK NA POMOLU: Zvezda ostaje bez najboljeg igrača?

Objavljeno: 05.04.16 u 09:55

Kako se bliži kraj sezone, tako interesovanje za fudbalere Zvezde postaje veće, i praktično se samo postavlja pitanje – ko prvi odlazi?

Ako je sudeći po pisanju lista „Sport“, u pitanju je možda i igrač kog bi Zvezdaši najmanje želeli da vide u drugom dresu, Aleksandar Katai.

Naime, Kataija već neko vreme prate čelnici Atalante i Udinezea. Kako „Sport“ dalje navodi, Katai je ostavio više nego pozitivan utisak, a skauti dva italijanska tima su uvereni da su njegove mogućnosti i potencijal daleko veći od ovoga što prikazuje na Marakani.

Kako Kataiju ugovor ističe naredne sezone, odlazak je i više nego realan, jer nema sumnje da će i Crvena zvezda želeti da naplati odlične partije svog najboljeg igrača ove sezone.

Pored Kataija, klub će bez obeštećenja napustiti Saša Stojanović i Dušan Anđelković, kojima ističe ugovor.
Mada, navijači Zvezde ne bi trebalo da brinu, bar ako je sudeći po najavama Zvezdana Terzića.

0
0

4 Komentara

  1. On je u prolecnom delu najslabiji Zvezdin igrac i prvi koga bi ja voleo da prodaju.Ne svidjaju mi se takvi igraci,kojih nema nigde tokom cele utakmice a potom naprave neki potez i pamte se po tome.Isuvise je komotan i neodgovoran tokom utakmice.Za neke partije,odnosno vecinu u jesenjem delu,svaka cast ali nije karika bez koje se ne moze.Mislim da ce mo vise dobiti njegovim odlaskom nego kada bi ostao.

    0
    0
    Odgovori
    • Jel te pitao neko nesto Franjo?! Jel ti je toliko hladno pa buncas?! Idi prati tvoj maleni klub, i vidi kakve bombe sprema Ilijev!

      0
      0
      Odgovori
  2. A ovde pricamo ulazak u ligu evrope, liga samoiona, hahahaha. Strasno sta se radi. Necemo mi da vidimo ligu evrope narednih 10 godina a liga sampiona je trenutno misaona imenica !!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter