4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MIODRAG BOŽOVIĆ: Pratim igrače koji igraju na pozajmici, ali na Marakani lopta drugačije odskače!

Objavljeno: 05.04.16 u 16:54

Trener Crvene zvezde, Miodrag Grof Božović pričao je danas o Hugu Vijeiri, kao i igračima koji igraju na pozajmicama u drugim klubovima.

– Svki igrač koji počne utakmicu može da bude zamenjen, pa i Vijeira. Žao mi je što nije stigao rekord Džejmija Vardija. Imao je par situacija u kojima je morao da bolje reaguje – rekao je Božović govoreći o izmeni koju je napravio u Novom Sadu.

Miodrag Božović se potom osvrnuo i na igrače koji igraju na pozajmici u Bežaniji.

– Pratimo sve igrače. Najviše dvojac iz Bežanije, Stojanović – Manojlović. Ipak, nije isto igrati za Zvezdu i neki drugi tim. Na Markani lopta drugačije odskače – istakao je Božović.

Strateg crveno-belih je danas govorio i o utakmici sa Radom koja se igra u sredu od 16 časova.

0
0

4 Komentara

  1. Mislite li da je za dobivanje kredita? Ti si ozbiljno je potrebna hitna kredit za pokretanje vlastitog posla? Jeste li u dugovima? Ovo je vaša prilika da se postigne svoje želje, dati osobni zajmovi, poslovne zajmove i poslovne kredite i sve vrste kredita sa 2% kamata za više informacija kontaktirajte nas putem e-maila (sanchezloanfirm@gmail.com)

    0
    0
    Odgovori
  2. Je li ovaj hvalisavac i mudrac osvojio makar jedan trofej kao trener? Bas sam radoznao, iskreno….cini mi se da bas zbog toga i kenjca oko bizarnih „rekorda“, da se ima cime zakititi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter