0
Evrokupovi

SIMEONE: Ne može da bude nikakvih iznenađenja u duelima sa Barselonom

Objavljeno: 04.04.16 u 21:26

Uoči sutrašnjeg prvog meča polufinala Lige šampiona u kom će ukrstiti koplja sa Barselonom trener Atletika iz Madrida Dijego Simeone govorio je o tome da li bi mogao da iskoristio deo taktike Zinedina Zidana koji je sa realom trijumfovao na Kamp Nou.

– Nisu previše verovatna iznenađenja pošto se dva tima odlično poznaju. Barselona igra prepoznatljivim stilom pod palicom Luisa Enrikea i to izgleda vrlo dobro. Njihov poraz od Reala neije nama otkrio ništa novo, mi uvek sa maksimalnim motivom ulazimo u duele sa Barselonom koja je veoma ozbiljan i jak protivnik, rekao je Argentinac, a prenosi sajt UEFA.

Kada su u pitanju pojedinci u katalonskom timu Simeone kaže:

– Do sada smo uspeli da se naviknemo na igru njihovog trilinga Mesi – Nejmar – Suarez, a njihovi pojedinačni kvaliteti još su veći. Nadam se da ćemo i mi da pokažemo našu najbolju igru. meni je važno da svaki moj igrač shvati da je svaki minut na terenu važan i da može da postane večnost, kazao je trener Atletika.

Prvi meč ova dva rivala na programu je u utorak od 20.45 sati i biće odigran u Barseloni na stadinu Kamp Nou.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter