5
Evroliga

Vladimir Stimac (L) i Miro Bilan (D) Crvena Zvezda - Cedevita kosarka ABA regionalna liga 4.1.1016. Januar 4. 2016. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

HRVATSKI MEDIJI PRED GOSTOVANJE ZVEZDE: Na četničke pesme iz Pionira uzvratićemo obnovom Vukovara

Objavljeno: 04.04.16 u 20:08

Hrvatski mediji su, čini se bez potrebe, krenuli da podgrevaju atmosferu pred meč poslednjeg 14. kola Top 16 faze Evrolige između Cedevite i Crvene zvezde.

Naime, zagrebački klub je odlučio da prihod od prodaje karata donira za obnovu vukovarskog tornja oštećenog tokom rata 90-ih godina. Tu nema ničeg spornog, ali su hrvatski mediji (jutarnji.hr) atmosferu podgrejali rečenicom da će Cedevita na četničke pesme i ratno huškanje iz Beograda uzvratiti humanitarnim potezom.

– Zvezda nije namerno izabrana. Ranije smo odredili da ćemo poslednju utakmicu u Top 16 posvetiti gradu Vukovaru, ali mi je drago što se radi baš o ovoj, nama važnoj utakmici – smirio je strasti sportski direktor Cedevite, Matej Mamić u razgovoru za Jutarnji.hr.

Cedevita i Crvena zvezda će snage odmeriti u petak od 19 časova, a utakmica nema takmičarski značaj, pošto su Hrvati završili takmičenje u Evroligi, a Crvena zvezda je već obezbedila četvrtfinale ovog takmičenja.

0
0

5 Komentara

  1. Da li moze neko da mi kaze koje su to cetnicek pesme pevali zvezdasi? secam se „ma bas je dobro videti vas opet“ ostale se nisu cule na tv ili ih nisam prepoznala!

    0
    0
    Odgovori
  2. Vama vaznu utakmicu?Kome je ova utakmica vazna?Ni vama ni Zvezdi,bice revijalna a minutazu ce dobiti igraci sa manjom minutazom.Gledajuci po tome,nece biti ni pola hale navijaca,tako da necete zaraditi ni za osnovne troskove a kamo li da pomognete srpski grad u Slavoniji.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter