11
Košarka

GROBARI, DELIJE ILI NEKO TREĆI: Čiji su navijači ‘najvreliji’ u Evropi? (FOTO)

Objavljeno: 04.04.16 u 14:48

Glasanje je u toku…

LJubitelji košarke u Evropi ovih dana odlučuju o prestižnom priznanju među navijačima, a među kandidatima su i navijači Partizana i Zvezde.

Košarkaški portal ‘Eurohoops’ objavio je anketu u kojoj osim navijača naša dva najveća kluba učestvuje još osam ‘vatrenih’ domaćih terena.

U konkurenciji su još Fenerbahče, Galatasaraj, Panatinaikos, Olimpijakos, Pinar Karšijaka, Makabi Tel Aviv, Laboral Kuća i Žalgiris. Glasanje se može izvršiti na sledećem linku.

12966429_10153968265266422_1877391975_n

Trenutno ubedljivo vode navijači Crvene zvezde, dok su pristalice Partizana trenutno na šestom mestu.

0
0

11 Komentara

  1. Dobro je široj javnosti poznato ko krade trofej kad ne može da osvoji, koji ciganski kompleksi, hahahhha! Pozdravio vas vaš kapiten Marko Simonović! Koji jadnici!

    0
    0
    Odgovori
    • Nepismeni pročitaj lepo kako piše tek ste 6-ti a mi smo na prvom mestu eto i u tome smo vas pobedili punimo vas gde stignemo

      0
      0
      Odgovori
        • Kakav si ti zumbul neopevani..To ucite kao pesmicu, zadao vam onaj bolesnik tegeltija…

          0
          0
        • Dobro, eto neka smo mi u zabludama pokušali su da nas slome ali ne ide to lako sa Institucijom i dalje je Partizan, pitaj Čokija zašto se boji pada Vučića, dete moje dobro se zna ko je u zabludama, znate to i vi samo volite to stanje zabluda, pa pola vam uprave već priča o tome, samo neće da talasaju dok ide dobro, đavo već polako dolazi po svoje, hteli ste gledajte…

          0
          0
      • Uh, ala tebe tresu kompleksi i totalna ne obrazovanost Velika je razlika između toga i ove današnje KK vaše kako se zove, ali te ne bi dalje obrazovao, to se uči u školama, a ne okolo škola, što se mene tiče ostani slobodno i dalje u zabludama, vi ste na zablude ionako navikli, samo šta li će biti kad Vučko ode, a dugovi se odlede, a Čoki pokupi prnje i trofeje za Železnik, a Partizan će i dalje biti Partizan, a šta će Zvezda biti videćemo, onda će te opet oplesti po upravama, po vlasti i sve ostalo jer kad vi ne osvajate sve je namešteno, a kad osvajate onda je vauuuuu, koji bolesnik!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter