0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

ALBANSKI TRENER SUMNJA: Možda Srbi nisu dali Đuričiću da radi po mom programu?

Objavljeno: 04.04.16 u 19:32

Trener, legende i navijači Anderlehta nezadovoljni su igrama Filipa Đuričića u Briselu o čemu je govorio Besnik Hasi posle utakmice sa Genkom.

Albanski trener je istakao da je srpskom ofanzivnom vezisti dat program po kome je trebalo da radi dok je trenirao sa „orlovima“ u Poljskoj i Estoniji, ali da se on toga nije pridržavao ili mu je bilo zabranjeno.

– Preveliki je pritisak na njegovim leđima. Nije dao nijedan gol, nema „upisanu“ asistenciju, a trči kao da je nespreman, iako mu je ovo 12 utakmica. Rekao sam mu da se spremi za plej-of. Dao sam mu program po kome treba da radi, ali je pitanje koliko se njega pridržavao dok je igrao za reprezentaciju Srbije. Možda mu nije ni dozvoljeno? – rekao je Hasi za belgijske medije.

Podsetimo, Albanac je pre svega godinu dana imao sukob sa Aleksandrom Mitrovićem za kog je rekao da se previše ugojio tokom praznične pauze.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter