1
ATP

FOTO: facebook.com/djokovic.official

UVEK UZ SVOJE FANOVE: Evo sa kim je Đoković pričao po završetku finala (VIDEO)

Objavljeno: 03.04.16 u 23:21

Novak Đoković izazvao je dosta pažnje po završetku finala sa Keijem Nišikorijem snimanjem videa mobilnim telefonom.

Samo nekoliko sekundi posle poslednjeg poena u finalu, Đoković je uzeo mobilni telefon i snimio video koji je podelio na fejsbuku sa svojim fanovima.

– Zdravo ljudi sa centralnog terena u Majamiju. Upravo sam završio meč, oko mene su novinari i najbolji navijači. Bile su ovo sjajne četiri nedelje u Indijan Velsu i Majamiju. Ovo je čudesno posle iscrpljujućeg Dejvis kup meča u mojoj državi. U Majamiju je uvek teško igrati zbog sparine. Ali, uspeo sam da pokažem najbolji tenis kada je bilo najvažnije. Ovakvo obraćanje je drugo koje radim. Prvo je bilo posle Mastersa u Londonu prošle godine, čini mi se. Nadam se da svi uživate kao što uživam i ja. Šaljem vam zagrljaje i poljupce – rekao je u tom obraćanju Novak Đoković.

Đoković je danas osvojio svoju 28. Masters titulu u karijeri čime je oborio rekord Rafaela Nadala, postao je i najplaćeniji igrač svih vremena, kao i igrač sa najviše vezanih osvojenih titula na američkoj turneji.

(Izvor: youtube / Tennis hunter 2)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter