0
Evropske lige

MA KAKAV DOPING: Premijerligaši demantuju

Objavljeno: 03.04.16 u 13:14

Englesku je potresla velika doping afera nakon što je doktor Mark Bonar izjavio za list „Sandej tajms“ da je pomogao nekolicini fudbalra da uzimaju nedozvoljene supstance.

Bonar nije želeo da imenuje fudbalere, ali je rekao su članovi Arsenala, Čelsija, Lestera i Birmingema. Čelnici premijerligaških klubova su se obratili javnosti povodom tih navoda. Jedino iz Birmingema još uvek nema reakcija.

Iz Arsenala su saopštili sledeće:

– U fudbalskom klubu Arsenal svi su razočarani zbog iznošenja ovih bez osnovanih tvrdnji. U listu „Sandej tajms“ takođe znaju da su ove tvrdnje lažne ali su ipak odlučili da ih objave. Mi smo stali uz naše igrače i strogo se pridržavamo pravilima koje je propisala Svetska antidoping agencija.

Uprava „plavaca“ se složila sa saopštenjem tima sa „Emirejtsa“ da su ovo tvrdnje bez osnova, a pored toga su i dodali:

– FK Čelsi, a niti bilo ko od igrača nije koristio usluge doktora Bonera. Naš klub se strogu pridržava odluke antidiping agencije. Svaki igrač se redovno testira.

Oglsila se i uprava Lestera:

– Ovo su tvrdnje bez dokaza, ne znamo zbog čega su objavljene. Lester Siti, kao i svi klubovi, ima redovne antidoping kontrole.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter