1
Tenis

CRNO-BELA ANA: Ivanovićeva kao zebra na Rolan Garosu (FOTO)

Objavljeno: 03.04.16 u 12:36

U susret Rolan Garosu adidas Tenis i Y-3 predstavljaju najnoviju adidas Rolan Garos kolekciju by Y-3 koju će ove godine nositi i jedna od naših najboljih teniserki Ana Ivanović.

Po ugledu na prošlogodišnju veoma traženu kolekciju, nova je dizajnirana tako da omogućava odlične performanse i vizuelno je izuzetno upečatljiva. Nastala je jedinstvenom saradnjom dizajnera, inženjera i sportista, a rezultat je drska i jedinstvena kolekcija koja inspiriše.

Kolekcija koja će svakome zapasti za oko ističe se motivom kamuflaže iz četrdesetih i pedesetih godina prošlog veka. Motiv pruga u pokretu napravljen je kako bi se osoba istakla, a ne sakrila. adidas Rolan Garos 2016 kolekcija by Y-3 budi osećaj pokreta, čak i kada se stoji mirno i čeka servis protivnika.

Kolekcija je dizajnirana da obezbedi jedinstveni i sofisticirani izgled teniske opreme, dok ujedno utiče i na poboljšanje performansi. Kao takva, adidas Rolan Garos 2016 kolekcija by Y-3 najbolje odgovara igračima koji zahtevaju performanse, drskost i estetiku u jednom moćnom vizuelnom miksu.

Simona Halep on-court outfit Roland Garros by Y-3

Grejam Vilijamson, senior direktor adidas Tenisa, izjavio je:

– Kolekciju smo razvili u bliskoj saradnji sa našim vrhunskim sportistima, od koncepta, preko testiranja, pa sve do terenu u Parizu. Žo Vilfred Conga, Ana Ivanović, Tomaš Berdih, Kristina Mladenović, Saša Zverev, Dominik Tim i mnogi drugi igrači imali su značajnu ulogu u kreiranju opreme do savršenstva.

Dizajnirali smo opremu tako da što manje ometa igrače u igri, a rezultat je veoma sportski fokusiran, funkcionalni pristup igri. Gornji deo je napravljen da omogućava optimalnu slobodu pokreta pri servisu ili smeču. Patike pružaju elastičnost i energiju pri teško dobijenim razmenama udaraca. Središnji đon napravljen je uz pomoć adidas Bounce tehnologije, a patiku upotpunjuje šara u obliku riblje kosti na đonu za savršeno prianjanje. Gornjište koje „diše“ dodatno doprinosi osećaju udobnosti i garantuje dobre performanse.

Počastvovani smo što smo i ove godine deo Rolan Garos kolekcije i što imamo priliku da stvaramo nešto zaista posebno za one koji se nalaze na najvećoj teniskoj pozornici. Teniska oprema je kategorija koja se iznova definiše i to je nešto što smo hteli da promenimo. Dok je većina ovakvih saradnji uspešna samo uz određeni nivo nelagodnosti između dve strane, na kraju smo uspeli da stvorimo kolekciju koja se istinski odlikuje funkcionalnošću“, dodao je Lorens Midvud, dizajn direktor Y-3.

Na Rolan Garosu opremu iz najnovije kolekcije nosiće Ana Ivanović, Žo Vilfred Conga, Anželik Kerber, Simona Halep, Tomaš Berdih i mnogi drugi igrači, kao i sakupljači loptica. Kolekcija je globalno dostupna od 2. aprila na adidas.com i Y-3.com.

0
0

1 Komentara

  1. Tacno je to da je izgled za tako lepu curu bitan,ali je po meni bitnije da pocne da igra malo i tenis jer ona zivi od reketa a ne od haljinice i modne piste.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter