2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TOMIĆ: Zadovoljan sam reakcijom ekipe posle deficita

Objavljeno: 02.04.16 u 19:24

Nakon teške pobede protiv Radnika u meču 28. kola Superlige Srbije trener Partizana Ivan Tomić istakao je da je zadovoljan reakcijom svojih igrača posle zaostatka od dve gola.

– Nismo išli grlom u jagode iako imamo mnogo mladih igrača u timu. Bilo je šansi i pre golova, pogodili smo stativu i prečku. Zadovoljan sam kako je tim reagovao odnosno time što smo bili strpljivi uprkos rezultatskom deficitu. Čestitam protivniku na taktici koju su odlično sproveli, dočekali su da iskoriste svoje šanse, rekao je posle utakmice Tomić.

Za razliku od njega Miloš Veselinović nije mogao da bude zadovoljan rezultatom, ali jeste partijom koju je pružio njegov tim.

– U prvom poluvremenu smo odigrali dobro, iskoristili nepažnju Partizanovih igrača i dali dva gola, ali su oni u drugom poluvremenu bili tehnički superiorni što je dalo rezultat. Mi smo dali svoj maksimum i mislim da ovakve utakmice vraćaju publiku na stadione, kazao je trener Radnika.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter