0
Domaći fudbal

RADNIČKI NAJAVIO ŽALBU: Bulatović: Žao mi je, ali bezbednost je najbitnija!

Objavljeno: 02.04.16 u 13:30

Disciplinska komisija zasedala u petak. Radničkom iz Niša zaključane kapije na meču protiv Vojvodine.

Radnički je drastično kažnjen, pa će u narednom kolu dočekati Vojvodinu pred praznim tribinama stadiona „Čair“. Izveštaj Disciplinskih organa FSS kaže da su pojedini navijači gađali sudije.

Predsednik niškog superligaša Radan Ilić uveren je da će Radnički pred svojim navijačima zatvoriti uspešnu sezonu.

– Nismo dobili nikakvu odluku, nezvanično smo saznali da je Disciplinska komisija zasedala u petak i doneli su odluku da igramo jedan meč bez prisustva publike, otkriva predsednik Radničkog.

On dodaje da to ipak neće biti utakmica protiv Vojvodine, za koju je siguran da će biti odigrana pred navijačima. Svoj optimizam gospodin Ilić bazira na tome da je potrebno da odluka stigne dva dana pre odigravanja meča, a da ona u petak nije poslata na adresu kluba.

– U stalnom sam kontaktu sa ljudima iz Disciplinske komisije. Na adresu Radničkog juče nije poslata odluka komisije, a da bi ona proizvela pravno dejstvo potrebno je dostaviti je 48 sati pre meča. Lično sam uveren da će se utakmica sa Vojvodinom igrati uz prisustvo naših navijača, dodaje Ilić.

Takođe, najavio je da će nakon dostavljanja odluke Radnički na nju uložiti žalbu.

Direktor lige, Vladimir Bulatović kratko je prokomentarisao odluku Disciplinske komisije FSS:

– Žao mi je kada klubovi budu prisiljeni na ovaj korak. Ne volim da vidim prazne tribine na srpskim stadionima, ali to je ponekad neminovnost. Organizaciju mečeva svi moraju ozbiljno da shvate, bezbednost gledalaca i učesnika mora da bude na prvom mestu, poruka je Bulatovića.

Pripremio: Aleksandar Ilić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter