2
Domaći fudbal

ZVEZDA KAO ‘MRKONJIĆ’: Licenca pre roka!

Objavljeno: 01.04.16 u 13:54

Crvena zvezda je po svemu sudeći pregrmela najvažniji posao pred dugo i toplo leto.

Kako prenose Novosti, Crvena zvezda je očistila veliki deo potraživanja igrača kojima se duguje novac. Većem delu on je isplaćen, dok su pojedinci pristali da klub iz „Ljutice Bogdana“ novac izmiri u narednom periodu. Tako je juče kasno popodne cela dokumentacija za dobijanje evro-licence poslata u UEFA, što je prvi put od kada je uveden finansijski fer-plej da Crvena zvezda skoro više od mesec dana pre roka preda sve potrebne papire.

Tako je, čini se, otklonjena i poslednja dilema da li će Crvena zvezda predstavljati Srbiju sledeće sezone u evro takmičenjima. Delije sada mogu da odahnu, pošto su lavovski deo posla odradili generalni direktor Zvezdan Terzić i poslovni direktor Stefan Pantović. Klub je isplatio skoro četiri miliona duga zahvaljujući transferima „zlatnih orlića“, a isplaćeni su i Nenad Miljaš, kao i Duško Tošić, fudbaleri koji su najmanje pritiskali klub oko isplate duga. Njima je ostalo još deo da se isplati, ali su pristali na reprogram, te nisu Zvezdi kočnica na putu ka Evropi. Takođe, većina dugova iz 2006. godine je isplaćena, a da bi se sve saniralo biće potrebno još mnogo vremena, ali i dobrih sportskih rezultata.

0
0

2 Komentara

  1. …je očistila veliki deo potraživanja…LJUBAZNO bih vas zamolio da kad zavrsite ovo ciscenje, potrudite se da ocistite i dugove Srbije…da imamo bolji zivot…pa budite 100 godina prvaci….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter