0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

FUTSALERI DEMANTUJU NAVODE: Niko nas nije vređao zato što smo Srbi!

Objavljeno: 01.04.16 u 11:59

Srpski futsaleri Borko Surudžić i Mladen Kocić izjavili su da prilikom prekida utakmice između njihovog Nacionala i Dinama Futsal iz Zagreba nije bilo nikakvih uvreda na nacionalnoj osnovi.

U prvim izveštajima iz Zagreba pojavila se informacija da je grupa huligana koja je prekinula meč i napala predsednika Nacionala Ivicu Đola i neke igrača uzvikala i uvrede na račun srpskih igraca, ali toga nije bilo.

– Sa nama dvojicom sve je u redu, nikakvih problema nismo imali. Pretučen je predsednik Dolo, kao i golman Pavlić i saigrač Čujec na parketu. Nikakvih uvreda na račun Srba nije bilo, rekao je Surudžić za Sportski žurnal.

On je dodao da ni u jednom momentu nije pomislio na povratak u Srbiju.

– Iza ovog incidenta nije politička priča, zakazala je organizacija meča što je iskoristilo desetak huligana i epilog je poznat. Za dve godine u klubu nikad nismo imali niejdnu lošu situaciju, naprotiv osećamo poštovanje i uvažavanje na svakom koraku, istakao ej Suruddzić.

Kocić, jedan od najboljih futsalera Evrope i reprezentativac Srbije, takođe ističe da će ostati u Nacionalu.

– Prekid derbija nema veze sa nacionalizmom. Nas dvojica iz Srbije nismo bili meta navijača Dinama, problem nije nastao zbog nas, rekao je Kocić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter