0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA OSLABLJENA U NOVOM SADU: Reprezentativac spreman tek za duel sa Partizanom

Objavljeno: 31.03.16 u 10:59

Derbi 28. kola Superlige Srbije na programu je u subotu od 18 sati na novosadskom Karađorđu gde će domaća Vojvodina da ugosti Crvenu zvezdu.

Trener aktuelnog lidera šampionata Miodrag Božovič na toj utakmici, ali verovatno i do kraja drugog dela prvenstva, neće moći da računa na povređenog Marka Grujića koji bi mogao da mu bude na raspolaganju tek sredinom aprila odnosno za meč 1. kola plej-ofa u kom bi ako ne dođe do promena na tabeli Crvena zvezda ugostila Partizan.

Sa druge strane u timu bi trebalo da se pojave Srđan Plavšić koji zbog povrede nije bio na raspolaganju selektoru mlade reprezentacije Tomislavu Siviću, kao i Savo Pavićević koji je igrao prijateljski meč sa Zvijezdom u Bijeljini nakon što se oporavio od povrede zgloba, prenosi Sportski žurnal.

Do kraja drugog dela prvenstva Crvenu zvezdu uz duel sa Vojvodinom očekuju utakmice sa Radom i čačanskim Borcem, a u odnosu na drugoplasirani Partizan crveno-beli trenutno imaju čak 32 boda prednosti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter