0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

TURSKA VARKA ILI NEŠTO DRUGO: Darušafaka bez dva važna igrača protiv Zvezde

Objavljeno: 31.03.16 u 09:13

Večeras od 20 sati u Kombank areni na programu je meč 13. kola Top 16 faze Evrolige u kom će Дarušafaka gostovati Crvenoj zvezdi.

Za turski tim ovo je praktično meč bez rezultatskog značaja pošto je odavno ostala bez šansi za plasman u plej-of, dok Crvena zvezda ulazi u utakmicu sa nadom da bi već večeras mogla da obezbedi plasman među osam najboljih timova Evrope.

Po dolasku u Beograd trener kluba iz Istanbula Oktaj Mahmuti otkrio je da neće moći da računa na dva igrača koji su zadavali dosta problema crveno-belima u istanbulskom duelu.

– Imamo dosta problema, puno povređnih igrača. Jamur nije ni doputovao, Preldžić je sa nama, ali sigurno neće igrati. U ovom trenutku smo okrenuti turskom prvenstvu, rekao je trener gostiju, a prenosi Žurnal.

Potom je stručnjak koji je rođen u Skoplju rekao nemkoliko reči i o srpskom šampionu.

– Radi se o dobroj ekipi sa visokokvalitetnim igračima, talentovanim. Vidi se da imaju dobru hemiju. Možda su neočekivano visoko dogurali, s obzirom na startne rezultate, Kako vreme prolazi igraju sve bolje. velika škola im je bila prošla sezona, kada su osetili evroligaški ambijent i adaptirali se na njega, kazao je Mahmuti.

Reči svog trenera potvrdio je i Emir Preldžić koji je dodao da je doputovao sa ekipom samo zbog toga što voli da posećuje Beograd.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter