8
Evroliga

FOTO: STARSPORT

TAJAC U ZVEZDI: Svlačionica je dugo ostala zatvorena, a šta je dogovoreno?

Objavljeno: 31.03.16 u 23:58

Samo je Marko Simonović smogao snage da profesionalno izađe pred novinare i da svoj komentar utakmice.

Dugo je svlačionica Zvezde ostala zatvorena, a u njoj igrači šampiona Srbije pognutih glava malo ćutali, a onda se bodrili za nastavak sezone.

Sastanak između igrača i trenera Radonjića posle meča trajao je gotovo 50 minuta, a to je posle meča potvrdio i Marko Simonović koji je jedini pričao sa novinarima posle meča.

– Ostali smo malo duže, trener je prokomentarisao da nismo bili na svom nivou i uverio nas da može da se prođe dalje. I mi smo svesni da možemo do pobede u Zagrebu – prenep je reči trenera iz svlačionice Marko Simonović.

On je procenio da je ekipa podlegla pritisku i atmosferi, ali da ostaje još jedna velika šansa.

– Veliki pritisak, mnogo se pričalo o ovoj utakmici. Podlegli smo atmosferi, ali nije smak sveta. Imamo još tri meč lopte, dve Efesove i jednu našu protiv Cedevite u Zagrebu. Dobijali smo ih i ranije tamo, ne vidim zašto ne bismo mogli još jednom. Prošli ili ne, mislim da smo napravili veliki uspeh, jer setite se kako je bilo na početku sezone kada se malo ko nadao plasmanu u TOP 16. I dalje smo na jednu pobedu od četvrtfinala – poručio je iskusni krilni igrač.

– Ne treba zaboraviti da smo imali niz putovanja koja su ostavila traga. Malo umora, malo povreda, malo pritisak, promašili smo i dosta penala, pa otvorenih šuteva… Ali ništa od toga ne treba da se zameri ovim momcima. Svi su oni veliki ljudi, veliki igrači… Svi treba da budu ponosni na njih. Nismo uspeli da iznesemo pritisak na ovom meču, iako smo se cele sezone dobro nosili sa tim. Moralo je jednom i ovo da se desi – podvukao je Marko Simonović.

0
0

8 Komentara

  1. pritisak to samo u srbiji prolazi vi se userete ko i ovi fudbaleri partizanan na svom terenu.a primate milione a userete se .

    0
    0
    Odgovori
  2. koje pola pa vi arenu nemozete napuniti a kamoli pola srbije da navija za vas mozda ove prodane duse panterske

    0
    0
    Odgovori
    • Prvo bi malo trebao da se opismenis pa onda da pises gluposti po portalima!!!Druze pre nego sto nesto napises o navijacima seti se da vas na lavoru gleda 500-600 ljudi,sa vama uvek komedija!!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter