4
Evroliga

FOTO: STARSPORT

POKVARENO SLAVLJE: Ovo je trebalo da bude deo Zvezdine proslave (FOTO)

Objavljeno: 31.03.16 u 23:24

Crvena zvezda propustila je prvu meč loptu, a navijači su ostali uskraćeni za dugo očekivano slavlje plasmana u plej-of Evrolige.

Sve je bilo spremno za veliko slavlje u Kombank areni, a kao deo svega toga ogroman broj crveno-belih balona bio je pripremljen da se sruči na parket sa krova dvorane.

Umesto toga, oni će ipak biti sačuvani za neku drugu priliku, jer Zvezda večeras nije bila na svom nivou…

0
0

4 Komentara

  1. .. pusti ih. Oni jedva cekaju da seru po nama,jer oni sami su nikakvi navijaci i bolje da ne pricamo o tome ko je za sve ove godine pokazao vise upornosti i kreativnosti kao navijaci. Grobari i Delije daju casove celom Balkanu,pa su malo iskompleksirani. Nista novo.

    0
    0
    Odgovori
  2. Gde je odgovor ovom idiotu Ivici?Zasto ne objavljujete sve komentare?Ako neko moze da napise onakvu budalastinu a vi to objavite,morali bi ste da objavite i svaki odgovor na takav idiotizam.

    0
    0
    Odgovori
  3. kakva podrška za historijsko slavlje! Pola arene ispraznjeno tjekom tekme! Kakvi vjerni navijači! Drek čivutski vonjavi, fuj gadosti!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter