0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

MILIVOJEVIĆ: Možemo da vratimo poverenje u reprezentaciju

Objavljeno: 31.03.16 u 15:40

Luka Milivojević vezni fudbaler reprezentacije Srbije i Olimpijakosa uveren je da se reprezentacija vraća na kolosek.

U intervjuu za „Spotski žurnal“, Milivojević smatra da je pobeda na Estonijom došla u pravom trenutku:

– Pobeda nam mnogo znači, iako nismo mogli da pokažemo više pod ovakvim uslovima. Teren nije bio toliko dobar, tako da su izostale akcije koje smo želeli. Nadam se da će ova pobeda pozitivno delovati na nas pred naredno okupljanje – rekao je Luka Milivojević.

Milivojević ne želi da razmišlja o još jednom neuspehu u kvalifikacijama:

– Sport broj jedan u Srbiji je fudbal, a tu imamo najslabije rezultate u poslednjih nekoliko godina. Bila bi katastrofa da se ne plasiramo u Rusiju, jer imamo veliku šansu da odemo na SP u Rusiju. Grupa nam je po meri i imamo veliku priliku da ostvarimo rezultat koji bi nam značio nama, a i budućim generacijama.

U medijima reprezentacija je predstavljena na loš način, vezni igrač „Orlova“ najavljuje bolje igre tima:

– Stvorena je negativna slika oko reprezentacije, a mi poverenje možemo da vratimo samo dobrim igrama i rezultatima. Pričom sigurno ne jer je teren jedino merilo. Bilo bi lepo ako bismo ovom pobedom krenuli u pozitivan niz, rekao je Milivojević

Milivojević je otkrio kakva je zaista atmoisfera u reprezentaciji:

– Trudimo se da se držimo, da sve što se desi ostane između nas. Sa dobrim rezultatima, sigurno se o nekim negativnim stvarima neće pričati, zbog loših se otvaraju teme koje nemaju veze sa fudbalom. To nije dobro kako za nas tako i ljude iz Saveza, zaključio je Milivojević

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter