0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

MEČ LOPTA: Zvezda protiv Darušafake za plej-of Evrolige (20.00)

Objavljeno: 31.03.16 u 10:12

Košarkaši Crvene zvezde večeras sa početkom od 20 sati u Kombank areni dočekuju tursku Darušafaku u meču 13. kola Top 16 fazi Evrolige.

To će ujedno da bude i druga „meč lopta“ za crveno-bele što se tiče plasman u doigravanje elitnog takmičenja pošto bi eventialnom pobedom tim Dejana Рadonjića i teorijski osigurao vizu u četvrtfinale.

Iako je u 12 utakmica zabeležila samo tri pobede Darušafaka je odličan tim što je pred današnji duel ponovo naglasio i trener kluba sa Malog Kalemegdana.

– Nijedan tim protiv Darušafake ne može da bude izraziti favorit. Ulažu velika sredstva, imaju igrače sa visokim rejtingom i njihovi rezultati nisu slučajni. Svesni smo da u Top16 fazi ne može unapred da se dobije utakmica. Potrebna nam je koncentracija 40 minuta, kako van, tako i unutar terena, kazao je Radonjić na konferenciji za medije.

U slučaju da turski tim savlada Crvenu zvezdu i drugi put u sezoni našem prvaku preostaje da čeka poraz Anadolu Efesa u duelu sa Fenerbahčeom ili da u narednom kolu kao gost savlada Cedevitu u Zagrebu.

Što se tiče teorije crveno-beli i dalje mogu čak i do drugog mesta u grupi, ali je daleko realnije da završe na četvrtom mestu koje bi im donelo četvrtfinalni dvoboj sa moskovskim CSKA ili Laboral Kućom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter