0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GROBARI MOGU DA ODAHNU: Njihov ljubimac jedva čeka da ponovo istrči na teren

Objavljeno: 31.03.16 u 17:26

Još jedna lepa vest stiže iz tabora crno-belih.

Posle višenedeljne pauze, koja je usledila kao posledica lakše povrede spoljnog meniskusa, 21. godišnji  štoper Partizana iz Obale Slonovače Sedrik Gogoua, ušao je u trenažni proces.

– Mogu samo da kažem da sam veoma srećan. Nisam verovao kada mi se sve desilo, ali to je jednostavno fudbal. Vredno sam radio na oporavku kod Andre Milutinovića i srećan sam što sam ponovo na Teleoptiku.

Dok su sa  jedne strane terena Gregor Balažic i Luiz Everton, koji sa kondicionim trenerom Mišom Filipovićem rade po specijalnom režimu, Sedrik se već priključio prvom  timu.

– Što se mene tiče ja se osećam odlično. Ne plašim se duela, treniram sa momcima i speman sam za sledeću utakmicu protiv Radnika. Naravno, sve zavisi od stručnog štaba i njihove procene.

Cedric je u Partizan došao u zimskom prelaznom roku i za kratko vreme je postao ljubimac Grobara. Odigrao je do sada deset utakmica i postigao gol u 150. večitom derbiju.

– Da li su mi nedostajali? Naravno da jesu, jedva čekam da ponovo istrčim na teren – izjavio je Sedrik Gogua za klupski sajt.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter