1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

EL: Zvezda definitivno bez drugog mesta, Lokomotiva razbila Unikahu

Objavljeno: 31.03.16 u 20:14

Košarkaši Lokomotive savladali su u Kazanju ekipu Unikahe sa 81:60 i tako definitivno obezbedili svoje drugo mesto pred plej-of Evrolige.

Nadali su se košarkaši Crvene zvezde da mogu čak do druge pozicije na tabeli grupe E TOP 16 faze Evrolige, ali je to Lokomotiva osujetila večerašnjom pobedom nad Unikahom u Kubanju.

Pitanje pobednika nije se postavljalo previše, domaći tim je zasuo rivala trojkama, kao i Crvenu zvezdu pre nedelju dana, što je bilo previše za španski tim koji je u očiglednom padu forme.

To dovoljno pokazuje i poslednja četvrtina u koju je Unikaha ušla sa minusom od sedam poena, ali je za tih 10 minuta uspela da postigne svega pet poena. To je Lokomotiva iskoristila i na kraju zabeležila više nego ubedljivi trijumf.

Najbolji u timu Lokomotive bili su Malkolm Dilejni i Met Džening sa po 15 poena, dok je u poraženom taboru najefikasniji bio, ujedno i na meču, Mindaugas Kuzminskas sa 16 poena

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Evroliga – Top 16:

Grupa E:

Lokomotiva Kubanj – Unikaha 81:60

20.00 Crvena zvezda – Darušafaka

petak:
19.30 Fenerbahče – Anadolu Efes
20.45 Panatinaikos – Cedevita

Grupa F:

četvrtak:
19.45 Himki – Olimpijakos
20:45 Barselona – Bamberg

petak:
19.00 CSKA Moskva – Žalgiris
20.30 Laboral Kuća – Real Madrid

[/stextbox]

0
0

1 Komentara

  1. To naravno nije tačno! Daj da mi prvo pobedimo Darušafaku. A do drugog mesta može sa obe pobede, a da pri tom Lokomotiva izgubi u poslednjem kolu i Panatinaikos jednu od dve izgubi (recimo od Efesa, jer će Cedevitu u Atini pobediti). U slučaju identičnog skora ova 3 tima, Zvezda bi bila druga (3 pobede, 1 poraz u krugu), Lokomotiva 2-2, a PAO bi bio četvrti (1-3)… To da nam Turci naprave uslugu u poslednjem kolu je malo verovatno, ali ipak moguće.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter