0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DILEMA PRED NOVI SAD: Ko umesto Grujića na Vojvodinu?

Objavljeno: 31.03.16 u 17:20

Crvena zvezda u subotu od 18 časova gostuje Vojvodini u Novom Sadu, a trener Miodrag Božović neće moći da računa na jednog od najboljih igrača Marka Grujića.

Naime, vezista crveno-belih se nije oporavio od povrede, zbog čega je preskočio i mečeve reprezentacije Srbije. Ipak, trener crveno-belih Miodrag Božović nije „u problemu“, već ima „slatke muke“. Dilemu koga poslati na teren umesto povređenog Grujića. Najrealnija varijanta je ta da se Katai vrati na poziciju iza napadača, a da Plavšić zauzme krilnu poziciju. Tako je bar bilo na utakmici u Novom Pazaru.

Druga varijanta je Ristić koji ima sjajno odrađene pripreme iza sebe, a odigrao je i dobro na utakmici sa Spartakom. On bi mogao da igra umesto Grujić. Poslednja varijanta bi bilo iznenađenje za stručni štab Vojvodine, a to je da se iza Vijeire nađe Babunski. Mladi makedonski reprezentativac je odlično odigrao za južne komšije protiv Islanda i Francuske u kvalifikacijama za EP, a imao je dobru utakmicu protiv Spartaka.

Nema šta, Miodrag Grof Božović je pred slatkim mukama uoči derbija u „srpskoj Atini“…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter