10
Košarka

FOTO: STARSPORT

DA LI SE NUDI: Hvalio Delije, a sada želi da bude njihov miljenik (FOTO)

Objavljeno: 31.03.16 u 13:32

Poznato je da navijači Crvene zvezde na utakmicama Evrolige prave odličnu atmosferu koja oduševljava sve protivnike crveno-belih.

Košarkaš Lokomotive iz Kubana. Amerikanac Malkom Dilejni već duže vreme je u kontatku sa Zvezdinim navijačima, naročito preko društvene mereže tviter, ali je ovog puta konverzacija otišla malo dalje.

Na pomenutoj društvenoj mreži pojavila se slika sa likom ovog košarkaša u crveno-belom dresu sa brojem tri, uz komentar:

– „Da li je ovo moguće“?

 

Dilejni je brzo odgovorio:

– Da ste pogodili pravi broj, imali bi šanse, ovako ništa – našalio se Dilejni sa Delijama.

 

Inače Amerikanac nosi nulu, pa je odmah na tviteru osvanula slika i sa pravim brojem.

 

0
0

10 Komentara

  1. Da ne zaboravimo i 1000 evra po utakmici koje dobija svaki navijac Zvezde koji prisustvuje utakmici. Odatle i ne cudi puna hala kao i tolika zelja da se udje u F4. Jer iz proverenih izvora znam da ce Delije u F4 proci jos bolje.. dobijaju 2000 po utakmici, 4 obroka dnevno na bazi svedskog stola, naravno placen put i smestaj u hotelima sa 5 zvezdica.. plus eventualna premija za osvajanje evrolige u visini od 5000 evra.
    Sve su to Vucic i Covic ukrali od narada da bi dali najvecem drzavnom projektu u istoriji Srbije. Sa druge strane, Partizan koji 15 godina osvaja titule, za to nije dobio dinara, vec su igraci placali clanarine kako bi se borili za crno beli dres, ucestvovali smo redovno u evroligi i F4 ali ni od njih dinar nismo uzeli, vec smo to radili dobrovoljno kako bi predstavljali Srbiju u najboljem svetlu,, punili smo godinama arenu ali karte su bile besplatne, a ni igrace nismo prodavali vec smo ih pustali bez dinara obestecenja i naravno da smo sad u minusu. Tako je to nazalost!

    0
    0
    Odgovori
    • Pa naravno da jeste jer budzet od 9 000 000 eur retko koji tim u Evropi ima. Ako ne verujes zatrazi od mafijaske pudle da obelodani kolika su primanja u klubu pa ces da se uveris…Milerova god primanja su oko 1 000 000, Cibers oko 700 000,Kinzi 80 000 mesecno…da znas i da je Sofo ima ugovor na 1 000 000, Mekel 700 000 a Tomson 800 000 doduse njima su isplacene zarade samo za mesece koje su proveli u klub. Pa Radonja Milogorac ima 300 000 godisnje kao i Stimac a Dangubic oko 350 000 i tako dalje plus premije!!! Ja ti tvrdim zivotom da su podaci tacni a ti ces se kad tad uveriti kada Pudla zavrsi u zatvor a klub ponovo zamrzne sa jos vecim dugovima od predhodnih 17 000 koje vam je Djilas oprostio

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter