3
Evropske lige

ZDRAVKO KUZMANOVIĆ: Volim Zvezdu i…

Objavljeno: 30.03.16 u 00:10

Bivši reprezentativac Srbije u fudbalu Zdravko Kuzmanović otkrio je za italijanske za koji klub navija i koji su mu omiljeni sportisti.

Iako je rođen u Švajcarskoj i nikada nije igrao u klubovima u Srbiji, Zdravko Kuzmanović navija za Crvenu zvezdu. Kada je reč o omiljenom sportisti to je Novak Đoković, ali poštuje i Rodžera Federera.

– Zvezdu volim najviše, jer je moja porodica iz Beograda – rekao je Kuzmanović. – Osim fudbala, inače, veoma rado gledam i druge sportove, posebnu košarku. Da nisam fudbaler, sigurno bih bio košarkaš. Pratim i tenis, navijam za Novaka Đokovića, ali i za Rodžera Federera. Radujem se i njegovim pobedama, jer sam delom i Švajcarac, u toj zemlji sam rođen.

Ipak, san mu nije bio da obuče crveno-beli dres, več skroz beli – Real Madrida.

– Oduvek sam sanjao da zaigram za madridski Real, ali mi se ta želja nije ostvarila. Sada sam već star da bih i dalje maštao o tome. U svakom slučaju, zadovoljan sam svojom karijerom, mislim da sam dosta toga postigao. Sada mi je dobro u Udinezeu i ne razmišljam o tome koji bi mi sledeći klub mogao biti – istakao je Kuzmanović.

0
0

3 Komentara

  1. Normalno,kralju…kao i svaki normalan i pametan Srbin,koji drzi do sebe.Stvar kucnog i opsteg vaspitanja.Kad budu prodati Donald i Le Talek,dobrodosao si u Zvezdu,da odigras neku sezonu za klub koji volis i na mestu koje ti najvise odgovara.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter