2
Košarka

VELIKO POJAČANJE: Legenda kluba se vraća u Partizan!

Objavljeno: 30.03.16 u 11:47

Bivši potpredsednik košarkaškog kluba Partizan, Miroslav Berić početkom marta podneo je ostavku, ali je ostao u klubu dok se ne nađe adekvatna zamena.

Prema navodima „Mozzart Sporta“ novi potpredsednik KK Partizan mogao bi da postane bivši košarkaš crno-belih Miloš Vujanić.

Vujanić je ponikao u redovima najvećeg Partizanovog rivala, Crvene zvezde, za koju je nastupao do 2001. godine. Prema navodima „Mozzart Sporta“ predsednik kluba Nikola Peković već nekoliko dana je u kontaktu sa Vujanićem i razgovori će se, po svemu sudeći, završiti uspešno.

Ovo će biti drugi put da Vujanić obavlja neku funkciju u Partizanu, pre tri godine bio je pomoćnik Dušku Vujoševiću, ali je iz privatnih razloga morao da napusti klub.

0
0

2 Komentara

  1. Iz privatnih razloga će i ovaj put da ih napusti onda kad bude nestalo državnih para koje oni troše a narod Srbije nema zbog njih para da preživi hvala Bogu pa smo mi Srbi snalažljivi pa se snadjemo da i pored teške finansijske situacije svake druge nedelje organizujemo evropsku utakmicu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter