0
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

SAŠA JOVANOVIĆ: U svakoj utakmici kao protiv Mladosti

Objavljeno: 30.03.16 u 14:35

Ofanzivni vezista Čukaričkog Saša Jovanović posle dugo vremena ponovo je bio u prvoj postavi u odloženom meču 26. kola protiv Mladosti u Lučanima.

Saša Jovanović letos je stigao na Banovo brdo kada je potpisao četvorogodišnji ugovor. Prethodnog vikenda se posle šest meseci vratio u startnih jedanaest Čukaričkog i prikazao odličnu partiju, kao i njegovi saigrači.

– To je jedini ispravan pristup. Svi se borimo za mesto u timu i zbog toga je važno da se svaka šansa iskoristi. Za nas je utakmica u Lučanima bila baš bitna, samim tim i teška. Izgubili smo od Partizana i očekivala se reakcija. Očigledno je bila pozitivna. Mislim da smo kvalitetno odigrali. Videla se velika želja kod svih igrača da se ostavi pozitivan utisak. Da ne pričam koliko je svaki bod važan pred početak trećeg dela prvenstva u kojem nas čeka žestoka borba za mesto koje vodi u Evropu – izjavio je Jovanović.

U sledećem kolu Čuka igra a Jagodinom, protiv koje je u oktobru doživeo povredu zbog koje je dugo odsustvovao.

– Moja poslednja utakmica u prvom timu je bila baš protiv Jagodine prošle sezone u oktobru, kad sam povredio list. Oporavak i povratak u trenažni proces je trajao skoro dva meseca. Nedavno je došlo do promene na mestu šefa stručnog štaba u Čukaričkom i za sada se dosta dobro uklapamo u rad novog trenera Milana Lešnjaka. Nadam se da se to vidi i na treningu i na utakmicama. Jagodina je poslednja na tabeli, ali to ništa ne znači. Radi se o kvalitetnoj ekipi koja će u svakoj utakmici tražiti bodove kako bi se izborila za opstanak – smatra Jovanović.

– Moramo da idemo korak po korak. Svaka sledeća utakmica je za nas najvažnija. Prokockali smo previše bodova ove sezone. Imamo stvarno dobar tim, dobra smo grupa, super je atmosfera među igračima, ali to mora da se vidi na terenu. Igra i pristup iz meča protiv Mladosti iz Lučana su model kako bi Čukarički morao da se ponaša u svakoj utakmici – završio je Jovanović.

Saša Jovanović je u Čukarički stigao letos. Potpisao je ugovor na četiri godine. Rođen je 30. avgusta 1993. godine u Beogradu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter