3
AdmiralBet ABA Liga

NIKOLA PEKOVIĆ: Cilj nam je da ponovo budemo respektabilni! (VIDEO)

Objavljeno: 30.03.16 u 23:33

Predsednik košarkaškog kluba Partizan smatra da su crno-beli imali sasvim solidnu sezonu.

U intervjuu koji je dao za „Sport klub“, košarkaš Minesote i predsednik Partizana Nikola Peković rekao je da su crno-beli ostvarili jedan od prioriteta ove sezone:

– Jedan od prioriteta bio nam je da opet budemo respektabilan klub i da igramo Evropu. Odlučili smo se za Evrokup, i nadamo se da ćemo se vratiti u Evroligu kroz njega.

Peković se zatim dotakao i potencijalnih pojačanja za Superligu

– Najveće poverenja imam u Džikića. Razgovora sa igračima ima, ali videćemo da li ima potrebe uopšte dovesti bilo koga. To zavisi od Džikića. Bitno je da igrači završe sezonu bez povreda. Normalno da su nam porasli apetiti posle petog mesta u ABA ligi i finala kupa, ali polako…

Prokomentarisao je i ono što zanima veliki broj navijača Partizana – očekivanja pred narednu sezonu:

– Sledeća sezona je daleko, ima mnogo da se igra, mnogo problema u ovoj, KLS da se odigra… moj plan je da sednem sa Džikićem kad se vratim, da vidimo šta on misli, njegova razmišljanja, planove, da vidimo finansijski kako stojimo, pa ćemo videti šta i kako.

Ceo intervju možete poslušati na snimku ispod:

(Youtube/Sport Klub)

0
0

3 Komentara

  1. Pekovic cim dodje treba da pokrene oroces privatizacije kluba to je jedini nacin da klub stane na noge da se klub organizuje kao kompanija i da tako opstane u zivotu a i okrene novu steanicu buducnosti kluba toliko slavnih imena toliko znacajnih dostignuca u svetskim razmerama toliko strucnjaka pa ako svi oni nemogu da okupe takvu ekipu finansijera sponzora ulagaca pa onda i ne trsba da postojimo.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ono sto znam jeste da KKP kao svetski brend treba uvek da tezi ka osvajanju najvecih trofeja u sportu. Imamo Ligu sampiona, imamo i slavni FIBA-Kup Korac i to tri ova trofeja , pa je ovo lepa sansa da osvojimo i Evrokup! Za to je potrebno da se bas dobro pojacamo ,a treba nam najmanje 4-5 igraca ekstra klase u svim pozicijama. DAkle, ciljevi su najvisi_Titula u ABA i Evrokup, pa uz Boziju pomoc! Mislim da Pek i prijatelji kluba mogu to da podrze ,pa da zapalimo kosarkasku Evropu ponovo! Neka drhti Coki i da mu skratimo pogani jezik kojim je zeleo da ponizi naseg velikana („Zavrsio sam sa crnobelim svetom!…“,rece on i osta ziv!)i vreme trajanja njegove mini ere.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter