5
Košarka

FOTO:HOTSPORT.RS

NIJE DEFINITIVNO: Vujanić ima mali uslov za povratak u Partizan

Objavljeno: 30.03.16 u 13:33

Mesto potpredsednika KK Partizan ostalo je ubražnjeno, jedan od kanditada je Miloš Vujanić, ali još uvek ništa nije konačno.

Postoji velika verovatnoća da se Miloš Vujanić vrati u Partizan, ali sad kao potpredsednik. Međutim, bivši košarkaš crno-belih čeka definitvnu odluku kluba:

– Razgovarao sam sa Pekovićem na tu temu. Za sad sam samo jedan od kandidata, sve će biti poznato polovinom aprila kad bi Nikola trebalo da dođe iz Amerike. Ako dobijem definitivnu ponudu, sa zadovoljstvom ću je prihvatiti, rekao je Vujanić za „Sportski žurnal“.

0
0

5 Komentara

  1. Kakvi uslovi bre… Upadaj u fotelju umesto onog nesoja mice i nista ne pitaj… Vidis da sve ide kako treba. 🙂

    0
    0
    Odgovori
      • Decko,upitaj se ZASTO nije ostao u zvezdani. Mozda je „doduse“ shvatio da se hajebo pa vas je na vreme napustio i otisao na pravo mesto,gde ce proslaviti i sebe i klub,gde ce neko cuti za njega i uz pomoc Partizana izgraditi karijeru. Ispostavilo se da mu je to bila odlicna ideja.

        0
        0
        Odgovori
        • Otet je kao i mnogi drugi igraci,koji su morali da raskinu sa maticnim klubovima i dodju u drzavni projekat.Dobijali su para,koliko su sami pisali na cekovima i obecanje da ce igrati u reprezentaciji.

          0
          0
      • Mnogo si pglu sine! Da li neko zna gde je ponikao Ronaldo…..ili Messi! Zato su legende Reala i Barcelone….to svi znaju#

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter