1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

IVANOVIĆ: Najvažnije je da smo pobedili, stvari idu u dobrom smeru

Objavljeno: 30.03.16 u 12:45

Kapiten Branislav Ivanović ne krije da je zadovoljan pobedom u Talinu, jer Srbija je ranije imala problema upravo sa ovakvim rivalima u kvalifikacijama.

– Mislim da smo odigrali dobru utakmicu po veoma teškom terenu.Prvo poluvreme nismo uspeli da izvršimo pritisak, ali u nastavku smo izašli visoko i počeli da stvaramo šanse.Dali smo gol iz prekida, a treba da popravimo realizaciju, jer stvaramo mnogo prilika koje moramo pretvarati u golove, ističe Branislav Ivanović.

Ponovo nam je poništen gol?

-Nije to sada toliko važno, iako se radi o stvarima kada se lomi utakmica. Najvažnije je da smo pobedili i na kraju možemo da budemo zadovoljni.

Estonci možda mogu da budu reper za ono što nas očekuje u kvalifikacijama protiv Gruzije ili Moldavije?

-Mi uvek igramo bolje protiv kvalitetnijeg protivnika, ali uvek ponavljam, protiv ovakvog rivala se pokazuju snaga i moć. Zato onaj ko se razume u fudbal neće i ne može da potcenjuje ovaj rezultat u Talinu. Uostalom, mi smo ranije u kvalifikacijama imali problema upravo u mečevima sa uslovno rečeno slabijim protivnicima, setimo se Azerbejdžana, Kazahstana, pa ove Estonije, Jermenije…Zato je dobro da dobijamo i ovakve utakmice, a to nas čeka u Gruziji, Moldaviji. Stvari idu u dobrom smeru, rekao je Branislav Ivanović.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter