1
Evrokup

EVROKUP: Rezultat iz Istanbula neće se dopasti Zvezdašima

Objavljeno: 30.03.16 u 20:51

Odigran je prvi polufinalni meč Evrokupa u kom su se sastali Galatasaraj i Gran Kanarija, a pobeda je pripala domaćem timu – 89:75 (25:24, 24:18, 24:14, 16:19).

Tim iz Istabula je do ključne prednosti došao u trećoj deonici kada je imao i +19, da bi na kraju sačuvao 14 poena viška pred gostovanje na Kanarskim ostrvima sledeće srede.

Za iznenađujuće visoku pobedu Galatasaraja najzaslužniji su bili Erik Mekolum i Čak Dejvis sa po 18 poena, a dvocifren učinak imali su još i Vladimir Micov sa 15 i Stefon Lazme sa 14 poena. Na drugoj strani u večeras veoma slaboj ekipi Gran Kanarije Alen Omić je postigao 15, a Julijus Baez 12 poena.

Podsećamo da osvajač Evrokupa dobija vizu za Evroligu, a sigurno je da navijači Crvene zvezde ne bi voleli da to bude Galatasaraj zbog poznatih dešavanja prošle sezone.

U drugom polufinalu Trento je juče savladao Strazbur u gostima sa šest poena razlike (74:68), a oba revanš meča na programu su sledeće srede.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter