0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRED ODLUČUJUĆE BITKE: Partizan jači za tri igrača

Objavljeno: 29.03.16 u 10:47

Aktuelna reprezentativna pauza u Superligi Srbije odlično je ‘legla’ ekipi Partizana.

Bliži se finiš sezone, a Partizan očekuje borba za drugo mesto u Superligi Srbije koje je zauzeo u prethodnom kolu, kao i revanš polufinala Kupa Srbije protiv Spartaka u Subotici (prvi meč 0:0), pa će pun roster Ivanu Tomiću biti možda od krucijalne važnosti.

Za uspeh će biti potrebna pojačana konkurencija u svim linijama tima, a upravo tako će i biti posle reprezentativne pauze od sledećeg vikenda. U pogon se vraćaju trojica igrača, od kojih dva velika zimska pojačanja i to će biti veliki benefit za mladog stratega Partizana.

Posle povrede na utakmici protiv Radničkog u Nišu, od povrede se oporavio Brazilac Everton Luiz, Partizanov ‘motor’, koji će svoje mesto zauzeti već protiv Radnika iz Surdulice u subotu od 16 časova u Humskoj.

Za taj meč biće neizvestan Sedrik Gogua, stameni štoper i strelac na poslednjem ‘večitom derbiju’, čiji je oporavak od povrede ligamenata kolena prošao bolje nego što se očekivalo. Ako ne za Radnik, gotovo je izvesno da će biti spreman za gostovanje Javoru u Ivanjici sledeće srede.

Takođe, treninzima će se priključiti i dugo povređeni Miloš Ostojić. još jedan štoper koji je bio odsutan i koji će prvo raditi uz nadzor stručnog štaba, a zatim biti na raspolaganju pred odlučujuće borbe u finišu sezone.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter