0
Ostali sportovi

MILANOVIĆ NAKON REVIJALOG MEČA: Srećan sam što sam pomogao Partizanu!

Objavljeno: 29.03.16 u 14:12

Legendarni vaterpolista Partizana i reprezentacije Jugoslavije bio je deo meča koji su navijači organizovali kako bi pomogli vaterpolo klubu.

Nakon što je učestvovao u meču „Grobari za nas„, čiji je cilj bio skupljanje sredstava pomoći vaterpolo velikanu koji se nalazi u velikoj finansijskoj krizi, trener Galatasaraja Igor Milanović u izjavi za „Žurnal“ rekao je da mu je, iako nije često poverljiv prema ovakvim događajima, bilo drago što je pomogao:

– Obično sam skeptičan prema takvim projektima ali sam sada srećan što sam bio deo tog projekta. Lepa atmosfera, navijači su napravili da se svi osećamo prijatno. Momci su igrali i uživali.

Milanović je potom prokomentarisao i način rada svog naslednika, Vladimira Vujasinovića:

– Pratim Partizan i drago mi je da uspeva da zadrži određeni nivo kada se zna koliko je to mlad tim. Drago mi je što me je baš nasledio Vlada Vujasinović. Bio sam mu trener i upravo radeći sa njim sam napredovao u stručnom pogledu. Verujem da će se Partizan boriti za titulu i da će u pravom trenutku tim biti u najboljoj formi, rekao je za kraj Milanović.

Inače, Vladimir Vujasinović je pokazao na meču da ni najmanje nije zaboravio kako se barata loptom za vaterpolo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter