13
Evrokup

ANKETA: Može li i Partizan ovako da kaže NE ucenama? (FOTO)

Objavljeno: 29.03.16 u 21:10

Iscrpljujuću i vrlo često prljavu bitku prožetu ucenama vode FIBA i Evroliga kako bi oprivoleli najbolje evropske klubove da im se priklone.

Posledna vest je da će FIBA navodno da izbacuje reprezentacije Saveza čiji se klubovi opredele da igraju Evrokup (ali ne i Evroligu) te se stoga pojavila i bojazan da bi Srbija mogla da preskoči Olimpijske igre ukoliko Partizan prihvati poziv Đordija Bertomeua.

U KSS su poručili da će se za početak oni praviti kao da ne postoje dok se ne izjasne ostale evropske federacije odnosno klubovi sa „starog kontinenta“.

Prvi koji su poručili da se ne plaše ucena činovnika FIBA su Litvanci odnosno Lijetuvos Ritas koji je potpisao trogodišnji ugovor za učešće u Evrokupu, a iz ovog kluba je stigla i poruka da veruju da reprezentacija zbog toga neće biti sankcionisana.

Kako bi trebalo da se ponaša Partizan?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

13 Komentara

  1. KK PARTIZAN se uvek pitao po pitanju klupske i reprezetativne kosarke ….sah mat gani ahaha cipiripi ce vam uterati mi koje god takmicenje da igramo je najace mi odlucujem idemo u evro kupi mamo vas tamo gde treba ….sad ce te tek da odresite kesu da zavrcete slavinu neide ahahaha

    0
    0
    Odgovori
    • Ti baš nisi normalan. Najkvalitetnije takmičenje nikako ne može biti Evrokup, kada Evroliga ima potpisanih 11 A licenci sa klubovima kao što su Real, Barrselona, CSKA, Olimpijakos, Panatinaikos… Partizan se još uvek ništa ne pita za sledeću sezonu, jer je veoma moguća situacija i da ne igra Evrokup To prema plasmanu u ABA ligi nije ostvario. Miško Ražnatović je izjavio da će u „višem interesu“ (čitaj pritisak odozgo da se Partizan nekako dokopa Evrope), verovatno odustati i od Evrokupa. Dakle, sačekaj, NIŠTA SE NE PITATE, već se pita MEGA. A o kakvom šah-matu pričaš, majke ti lude? Igranje u Evroligi za FIBU nije problem i zbog takve odluke klubova neće trpeti reprezentacija. Evrokup, za sada jeste problem za FUBU, jer želi da njihovo takmičenje, tzv. Kup šampiona (kakvih šampiona, verovatno nekadašnjih), bude drugo takmičenje po kvalitetu, jer Evroligi ne mogu da pariraju, posebno finansijski.

      0
      0
      Odgovori
  2. Uvek se partizan pitao po pitanju svega sto se tice klupske i reprezativne kosarke ….DOSLA MACA NA VRATANCA…..ahahaha… cipiripi ce ganima da utera ahahahaha…..

    0
    0
    Odgovori
  3. Mozhe FIBA….. kad bude bila trening hala koja je obecana posle F4 u Parizu.

    Sada ste se setili da Partizan brani drzavne interese…. A to sto je drzava obecala gde se denulo ?

    0
    0
    Odgovori
  4. Ako potpišu i ostali potpišite i vi. Ucene neće proći! No pasara! Uostalom, mi smo Partizan, a ko ste vi?

    0
    0
    Odgovori
  5. Hahah cigosi vi kad bi ste samo objektivno procitali svoje komentare, vas bi blam pocepao, toliko kompleksa imate da vam izlazi na nos. vi ste svojim kompleksima i mesanjem u sve podigli Partizan vise nego bilo ko od nas. Poz za novajlije u EL gledamo vas i moramo priznati da niste losi za pocetak!!!

    0
    0
    Odgovori
  6. dosta je vise čovićevaca i ucena njegovih i lopina u savezu samo limenke mogu ostali nema teorije.dosta vise i ucene u korist samo reprezentacije dosta.zato klupski sport i tone što se samo vrti oko usranih menadžera u savezima.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter