0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

POHOD KA TOP 8: Prodaja karata za Darušafaku od utorka

Objavljeno: 28.03.16 u 14:06
Košarkaši Crvene zvezde Telekom igraju u četvrtak meč 13.kola TOP 16 faze Evrolige protiv Darušafake u najvećoj srpskoj dvorani „Kombank Areni”.

 
KK Crvena zvezda Telekom obaveštava javnost da će prodaja karata za još jednu veliku evropsku utakmicu koju naš tim igra u Evroligi, početi u utorak u 10 časova u svim poslovnicama Eventima, u Srbiji i Republici Srpskoj.
 
Ekipi Dejana Radonjića ovo će biti  prvi meč u Beogradu posle skoro 20 dana, a duel sa turskim timom koji je pobedio u prvom meču 66:63, je i prva šansa crveno-belima da ostvare istorijski uspeh, i plasiraju se pobedom u TOP 8 Evrolige.
 
KK Crvena zvezda Telekom poziva svoje pristalice i navijače da ponovo ispune „Kombank Arenu” do poslednjeg mesta, pomognu našem timu da ostvari veliki uspeh, ali i pozdravi naše prvotimce nakon izuzetno teškog perioda i brojnih utakmica sa Panatinaikosom, Cedevitom, Unikahom, i Lokomotivom. 
 
Cene ulaznica za utakmicu Crvena zvezda Telekom – Darušafaka Doguš:
 
Nivo  400 –  700 dinara
Nivo 200 sever – 800 dinara
Tribina A,B,C i D nivo 200 (uglovi) – 1100 dinara
Parter B –  1000 dinara
Parter 4 – 1000 dinara
Nivo 200 Lože – jug – 1600
court seat (sedište pored terena) – 10.000 dinara
sky box – 5.000 dinara
 
Zbog stvaranja prave atmosfere u najvećoj srpskoj dvorani, svi vlasnici sezonskih karata, i dnevnih karata za plave, bele i lože, i ovoga puta nalaziće se u sektoru Nivo 200 lože  – sektor jug (ulaz sa autoputa).
Klub će se narednih dana oglasiti novim saopštenjem o svim detaljima ulaska u „Kombank Arenu”, terminu otvaranja hale, i rasporedu sedenja.
 
Utakmica Crvena zvezda Telekom – Darušafaka Doguš igra se u četvrtak od 20 časova.
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter